Zink 10+Vit.C-cpr.eff x 20-Worwag Pharma

Zink 10+Vit.C-cpr.eff x 20-Worwag Pharma

P49702

Cost special Card de Fidelitate:

26,13 lei

27,50 lei

In stoc Livrare: 48 de ore
0371.515.173

Descriere

Zink 10 + C, tablete pentru supt 
Supliment alimentar cu zinc şi vitamina C 

Recomandări 
Pentru stimularea şi întărirea imunităţii. 

Vitaminele şi mineralele – elemente indispensabile organismului
Zincul şi vitamina C sunt esenţiale pentru organismul uman, ambele fiind implicate în numeroase reacţii importante în corp necesare pentru creştere şi dezvoltare. 
Zincul are rol permanent în metabolism, inclusiv în cel proteic. Informaţiile genetice sunt reţinute cu ajutorul zincului. În plus, zincul este implicat şi în sinteza hormonilor, de exemplu, a insulinei, care reglează nivelul glicemiei. Deoarece zincul este vital pentru activitatea, creşterea şi înmulţirea fiecărei celule, un aport suficient de zinc este important pentru menţinerea sănătăţii pielii, părului şi unghiilor. 
Vitamina C joacă, de asemenea, un rol important în celule. Ea este responsabilă în mod decisiv pentru structura, detoxifierea şi protecţia fiecărei celule. Dacă organismul dispune de o cantitate suficientă de vitamina C, metalele grele pot fi eliminate mai uşor. Nu în ultimul rând, vitamina C participă la formarea colagenului, cel mai important material fibros al pielii, oaselor, tendoanelor, cartilajelor, vaselor sanguine şi dinţilor. 

Zincul şi vitamina C – o combinaţie puternică pentru forţe de apărare puternice 
Natura a prevăzut ca organismul nostru să dispună de un sistem de apărare contra agresiunilor naturale la care este supus. Într-o epocă în care oamenii sunt expuşi la numeroase substanţe toxice pentru mediu şi o poluare ridicată a aerului, forţele de apărare proprii ale organismului nostru sunt deosebit de importante. Forţele de apărare puternice sunt o premiză pentru păstrarea capacităţii fizice şi psihice. Pentru mulţi oameni, oboseala şi lipsa de energie sunt aproape normale. De aceea, putem să ne susţinem eficient şi pe termen lung, prin întărirea forţelor de apărare proprii ale corpului. Forţele de apărare funcţionează fără probleme doar atunci când corpului i se pun la dispoziţie prin alimentaţie cantităţi suficiente de vitamina C şi zinc. 

Aşa ar arăta o alimentaţie ideală.... 
O alimentaţie echilibrată, naturală, asigură organismului toate substanţele importante, inclusiv zinc şi vitamina C. Dacă mâncăm multe fructe şi legume proaspete, dacă avem grijă să preparăm hrana fără a distruge elementele utile, dacă evităm excesul de alcool şi ţigări dispunem de un aport suficient din toţi nutrienţii, deci şi de vitamina C şi zinc. 

... iar aceasta este realitatea actuală 
Obiceiurile alimentare din prezent fac însă adesea să nu asigurăm o cantitate suficientă de vitamine şi minerale prin alimentaţie. Mâncăm adesea puţine alimente proaspete, naturale şi ne lăsăm atraşi mai mult de conserve şi „fast-food”. 

Vitamina C: mimoza între vitamine 
Chiar dacă ne hrănim cu multe fructe şi legume, acoperirea unui necesar crescut poate fi problematică deoarece tocmai vitamina C este sensibilă la lumină, aer şi temperaturi ridicate. La depozitare îndelungată şi prin fierbere se descompune. 

Vegetarienii – probleme în asigurarea zincului? 
Pentru aportul zilnic de zinc trebuie să consumăm regulat cantităţi suficiente de carne, peşte şi lactate 
(lapte, brânză) şi ouă. Vegetarienii, mai ales cei care nu mănâncă lactate şi ouă, pot ajunge la un deficit de zinc. Noţiunea de „alimentaţie echilibrată” este importantă în special pentru aportul de zinc şi vitamina C. Din păcate, mulţi oameni nu se alimentează echilibrat, fie din lipsă de timp, fie deoarece doresc să evite excesul de carne. 
Urmarea este un deficit general al nutrienţilor vitali, şi în special în ce priveşte zincul şi vitamina C. 

Când necesarul este crescut... 
În plus, există perioade când organismul nostru are nevoie de mai multă vitamina C şi zinc. Aceasta, deoarece în toate cazurile în care corpul nostru este supus unor solicitări mai mari sau în perioada de creştere, necesarul creşte semnificativ: în situaţiile de stres, în timpul sarcinii şi alăptării, din cauza fumatului sau consumului de alcool, în cazul unor răni majore. Dar şi când asimilarea şi eliminarea zincului şi vitaminei C sunt perturbate de factori externi (de exemplu, prin consumul de anticoncepţionale orale), trebuie să asigurăm un aport suplimentar. Şi nu în ultimul rând, în perioadele în care forţele de apărare ale corpului sunt solicitate mai mult, este important un aport suficient de zinc şi vitamina C. 

De aceea, se recomandă să se administreze suplimentar, zilnic, zinc şi vitamina C sub forma unei tablete. 
Cu o tabletă pentru supt Zink 10 + C, asiguraţi corpului 10 mg zinc şi 120 mg vitamina C. 
Zink 10 + C constituie astfel o completare raţională a cantităţii de zinc şi vitamina C preluată din alimentaţia normală. 
Special pentru întărirea forţelor de apărare naturale ale organismului, profitaţi de combinaţia acestor elemente importante şi de contribuţia lor la sănătatea şi starea de bine a organismului. 

Review-uri (0 review-uri)

Scrieti o recenzie

Zink 10+Vit.C-cpr.eff x 20-Worwag Pharma

Zink 10+Vit.C-cpr.eff x 20-Worwag Pharma

Produse similare:

Zink 10+Vit.C-cpr.eff x 20-Worwag Pharma

Cei care au cumparat acest produs au cumparat si