Elevit 2 cps.moi x 30-Bayer

Elevit 2 cps.moi x 30-Bayer

P84940

Cost special Card de Fidelitate:

63,00 lei

66,32 lei

In stoc Livrare: 24/48 de ore
0371.515.173

Descriere

Elevit 2 cps.moi x 30-Bayer


Formula de multivitamine, minerale si DHA conceputa special pentru dezvoltarea sanatoasa a viitorului nou-nascut in al 2-lea si al 3-lea trimestru de sarcina. Combinatia de 12 vitamine, 6 minerale, oligoelemente si 200mg de DHA/Omega-3 furnizeaza o formula completa de micronutrienti.

Componente si beneficii:

Metafolin - forma biologic activa a acidului folic, care ajuta tesutul matern sa se dezvolte in timpul sarcinii (de exemplu placenta). DHA/Omega-3 contribuie la dezvoltarea normala a vederii si a creierului viitorului nou-nascut. Uleiul de peste Meg-3 este sursa speciala de DHA utilizat in Elevit 2.

Vitamina A, vitamina B6, vitamina B12, vitamina C, vitamina D, folatul, cupru, fierul, seleniul contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar. Riboflavina, vitamina C, vitamina E, curpu, mangan, seleniu ajuta la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ. Vitamina C contribuie la formarea normala a colagenului pentru functionarea normala a sistemului osos.

Vitamina D, magneziul si zincul contribuie la mentinerea sanatatii sistemului osos. Folatul contribuie la buna functionare a hematopoiezei. Vitamina B12, vitamina B6 si fierul ajuta la formarea normala a globulelor rosii si a hemoglobinei, factor important pentru alimentarea cu sange a fatului. Vitamina B2 contribuie la mentinerea globulelor rosii normale.

Mod de administrare:

1 capsula pe zi, in perioada de sarcina incepand cu saptamana a 13-a.

Review-uri (0 review-uri)

Scrieti o recenzie

Elevit 2 cps.moi x 30-Bayer

Elevit 2 cps.moi x 30-Bayer

Produse similare:

Elevit 2 cps.moi x 30-Bayer

Cei care au cumparat acest produs au cumparat si