Omron Tensiometru Electronic M3

Omron Tensiometru Electronic M3

P30410

Cost special Card de Fidelitate:

279,50 lei

294,21 lei

In stoc Livrare: 48 de ore
0371.515.173

Descriere

ensiometru Omron M3 este un tensiometru de brat care ofera acuratetea si fiabilitatea la care va asteptati de la tensiometrele Omron, cu caracteristici suplimentare avansate pentru a oferi incredere in calitatea si consistenta rezultatelor.

Manseta Omron Easy

Tensiometru Omron M3 - model 2014 este livrat cu manseta "Easy Cuff" (22 - 42 cm) ceea ce inseamna ca se potriveste pentru toate dimensiunile bratului unui adult fara sa mai fie nevoie sa cumparati o manseta speciala.

Tensiometru Omron M3 este proiectat astfel incit sa va ofere interpretarea rapida si usoara a valorilor tensionale. Indicatorul LED pentru valorile tensionale semnalizeaza daca tensiunea arteriala este mai mare decit limitele normale.

Tensiometru Omron M3 afiseaza de asemenea, pe ecran daca manseta este corect infasurata pe brat, nici prea larg dar nici prea strins.

Perioada de garanţie pentru tensiometru Omron M3 este de 5 ani.


Tensiometru Omron M3 este un tensiometru de brat automat, validat clinic prin protocol ESH si BHS (Societatea Europeana de Hipertensiune si Societatea Britanica de Hipertensiune)

Review-uri (0 review-uri)

Scrieti o recenzie

Omron Tensiometru Electronic M3

Omron Tensiometru Electronic M3

Produse similare:

Omron Tensiometru Electronic M3

Cei care au cumparat acest produs au cumparat si