Diabetico Forte cps.x27

Diabetico Forte cps.x27

W49568

Cost special Card de Fidelitate:

51,30 lei

54,00 lei

In stoc Livrare: 48 de ore
0371.515.173

Descriere

 Suplimente alimentare naturale extrase si purificate cu tehnologie inalta din duzini de plante din China

 

- Capsule diabetico forte Tang Xin sunt cele mai bune produse diabetice naturiste

 

- Au un bun efect de e regla zaharul din sange si sunt adecvate tuturor felurilor de diabet

 

Ingrediente principale:

 

-Pueraria thunbergiana – vita chinezeasca 30,3 % -Extract din Momordica Charanti – castravete murat 26,1 % - Extract din Ciuperca - Mushroom 24,4 % - Extract din Lycium Chinense 11,0 % - Extract din Frunze de Dud 8,2 % Substante active si continutul: Flavone total 1,9 g, amiloza 3,0/100g

 

Functia produsului diabetico forte : Regleaza zaharul din sange

 

Ingrediente Principale :

 

- castravete amar

 

- Ciuperca ( Mushroom )

 

- Lycium Chinense

 

- Frunze de Dud

 

Substantele active si continutul :

 

- Flavone totale 1.9 g , amiloza 3 g  / 100 g

 

Recomandat pentru :

 

- Persoane cu nivelul ridicat al zaharului in sange

 

Nu este indicat pentru :

 

- copii si adolescenti

 

Mod de Dministrare si doza :

 

- o data pe zi cate 2 capsule

- capsulele diabetico Tang Xin nu contin substante toxice si se pot administra concomitent cu alte medicamente.

 

Specificatie :

 

0.4 g / capsula x 9 x 3 / cutie = 27 capsule/cutie

 

Mod de pastrare diabetico forte:

 

- a se pastra la loc uscat , racoros , ferit de lumina si sigilat

 

- a nu se lasa la indemana copiilor

 Producator: Institutul de Cercetari Bio Stiintifice si Tehnologice Shen Ao Penglai din China .

Atentionare :

In timpul folosirii capsulelor Diabetico Tang Xin , trebuie sa respectati un regim alimentar rational, sa faceti miscare corespunzatoare, sa opriti fumatul , sa limitati bauturile alcoolice si sa aveti o stare psihica echilibrata si o viata ordonata , atunci sanatatea este cu dvs.

- acest produs nu este medicament

 Diabetico forte este produsul pentru diabetici cel mai cautat si vandut in farmacie , aici il puteti gasi la cel mai mic pret din Romania.

Pentru produsul diabetico forte am cautat sa il oferim la cel mai scazut pret tinand cont de necesitatea lui pentru un numar foarte mare de bolnavi diabetici  ce au nevoie de el.

Recomandarea pentru produsul naturist diabetico a fost data si prin numarul tot mai mare de cereri din piata pentru acest supliment .

Diabetico forte este un supliment alimentar natural extras si purificat cu tehnologie inalta din duzini de plante din China.

Diabetico  este un supliment alimentar 100% natural, extras si purificat cu tehnologie inalta din duzini de plante din China. Contine factori nutritivi ai pancreasului, factori energizanti si scaderii glicemiei , colesterolului si hipertensiunii arteriale. Reface celulele pancreaticeranite si celulele insulino + foematoare. Regleaza glicemia si imunitatea. Contine factori de reglare a glicemiei, atat in cazurile hiperglicemice cat si in cele hipoglicemice. Factori de reglare a hiperglicemiei pot infrange rapid rezistenta insulinei. Diabetico aduce aportul nutritiv de producere a insulinei.

 

Diabetico forte contine : bioinsulina, cand insulina este insuficenta poate lua rolul insulinei, scazand direct zaharul din sange. Diabetico  complecteaza mineralele crom, seleniu, zinc, necesare diabeticilor pastand nutritia necesara celulelor pentru functionarea normala a metabolismului, intarind imunitatea si mentinand permanent glicemia stabila.

 

Mod de administrare : se recomanda adultilor diabetici de toate varstele si stadiile, o data pe zi cate 2 capsule cu 30 de minute inainte de masa sau cate o capsula dimineata si seara. Se pot administra concomitent cu medicamentele antidiabetice initiale. Dupa 5 zile de folosire, glicemia incepe sa scada iar dupa 18 zile majoritatea persoanelor pot ajunge la nivelul normal al zaharului in sange, atunci se pot reduce progresiv medicamentele antidiabetice si se poate opri treptat injectiile cu insulina, evitandu-se leziunile organice la rinichi si ficat. Se poate reduce doza si la capsulele TANG XIN – cate o capusla pe zi.

 

Simptomele diabetului: polidipsie, bulimie si poliurie dispar sau se imbunatatesc considerabil.

 

Persoanele care tocmai au fost depistate cu diabet, pot folosi doar capsulele TANG XIN, obtinadu-se rezultate bune.

 

Diabetico forte nu provoaca stari hipoglicemice, controleaza colesterolul, trigliceridele, precum si corpii cetonici.

 

 

Diabetico forte nu contine substante medicamentoase, nu sunt toxice.

 

 

Diabetico previne scleroza cristalinului, ajuta la revenirea acuitatii vizuale, previne hipertensiunea arteriala si dislipidemiile. Functiile remarcabile ale suplimentului natural Diabetico  capsule TANG XIN ajuta persoanele diabetice la insanatoasire Ce trebuie sa stim de spre diabetul zaharat :Diabetul zaharat este o boala de metabolism, trasmisa genetic sau catigata in cursul vietii. Este caracteristica din punct de vedere biochimic prin tulburari ale metabolismului glucid (cresterea nivelului glucozei in sange si urina) dar care, pe parcursul evolutiei, poate interesa toate celelalte linii metabolice ale organismului.

Review-uri (0 review-uri)

Scrieti o recenzie

Diabetico Forte cps.x27

Diabetico Forte cps.x27

Produse similare:

Diabetico Forte cps.x27

Cei care au cumparat acest produs au cumparat si