Fares Distonoplant-cps x 60

Fares Distonoplant-cps x 60

P84566

Cost special Card de Fidelitate:

24,23 lei

25,50 lei

In stoc Livrare: 24/48 de ore
0371.515.173

Descriere

Fares Distonoplant cps x 60


Favorizeaza mentinerea calmului in conditii de stres
Ajuta la mentinerea echilibrului psiho-emotional.
Formula elaborata de dr. Pavel Chirila, Centrul Clinic „Naturalia”

Ingrediente/capsula:
-vinarita (Asperulae herba) 132 mg
-seminte de schinduf (Trigonellae foenugraeci semen) 132 mg
-serlai (Salviae sclareae herba) 66 mg

Vinarita este o planta cu aroma suava, nativa in Europa, nordul Africii si Asia, care creste in locuri umbroase, prin padurile de fag sau brad, in mai toate regiunile Globului. In trecut era utilizata pentru purificarea sangelui si ca aromatizanta pentru produsele
culinare. Extractul din planta proaspata, in doze mici, era considerat racoritor. Acum este mai cunoscuta pentru efectul ei de linistire a starilor de agitatie nervoasa, ca ajutor in reducerea starilor de surescitare si stres si pentru imbunatatirea calitatii somnului.

Schinduful, planta din familia leguminoaselor, este una dintre cele mai vechi plante folosite. A fost pomenita in Papirus Ebers si in scrierile lui Hipocrate, si mult respectata atat de chinezii, cat si de arabii, grecii si romanii din Antichitate. Acum este folosita in special in bucatarie, ca si condiment, sau incoltita, ca verdeata picanta, in salate.

Semintele de schinduf sunt nutritive si sunt folosite traditional pentru stimularea apetitului, pentru efectul lor tonic in starile de slabiciune si pentru reducerea disconfortului la nivel digestiv.

Serlai este o planta aromatica din familia Lamiaceae, folosita in traditia veche pentru curatarea ochilor, fapt in legatura directa cu denumirea sa derivata din latinescul „clarus”. Ea contine un ulei esential bogat in linalool si acetat de linalil, care ii confera proprietati balsamice, aperitive, tonice generale, de sustinere a functiilor stomacului, de reducere a disconfortului digestiv si de linistire in starile de iritare nervoasa si descarcari emotionale.

Beneficii ale utilizarii:

-mentine echilibrul sistemului nervos vegetativ
-favorizeaza mentinerea calmului in conditii de stres
-linisteste starile de agitatie nervoasa si iritabilitate
-imbunatateste starea emotionala si ajuta la mentinerea starii de bine mentale
-ajuta la mentinerea echilibrului ritmului cardiac a tensiunii arteriale normale
-contribuie la reducerea disconfortului digestiv cu substrat nervos
-adaptogen (creste capacitatea organismului de a se adapta la stres si suprasolicitari), benefic in cazul unui stil de viata solicitant, in perioade de suprasolicitare mentala si/sau psiho-emotionala, pentru echilibrarea sistemului nervos vegetativ si pentru mentinerea starii de calm si buna dispozitie.

Atentionari:

Nu se recomanda copiilor sub 16 ani (efectele asupra copiilor sunt insuficient studiate) si in caz de hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului.

Sarcina si alaptare:

Nu se recomanda femeilor insarcinate.
Mamele care alapteaza pot lua cate o capsula de 2-3 ori pe zi timp de 2 saptamani. Cura se poate repeta dupa o pauza de 2 saptamani.
Efecte secundare si interactiuni:
La dozele recomandate nu au fost semnalate efecte secundare.

Mod de administrare:

Copii peste 16 ani si adulti: 1 capsula de 3 ori pe zi, intre mese*. Daca este nevoie de un efect mai puternic se administreaza pana la 6 capsule pe zi, la recomandarea medicului sau a farmacistului.
Durata curei: 1-2 luni. Cura se poate repeta dupa o pauza de o luna.
*intre mese inseamna ca administrarea sa nu fie asociata cu alimentatia, de aceea este optim sa se faca la distanta de minimum o ora fata de la ultima masa, si o ora fata de masa urmatoare. Aceasta presupune ca produsul se poate administra dimineata, cu minimum o ora inainte de masa, iar seara la minimum o ora dupa masa.
Asocieri cu alte produse Fares:
-pentru o mai buna adaptare la stres si obtinerea unei stari de calm si relaxare se pot face cure alternative de cate 1 luna cu capsule Antistres-N140 sau Confort emotional N135. Se pot asocia si cu ceai Antistres, sau ceai Tonic nervos.

Review-uri (0 review-uri)

Scrieti o recenzie

Fares Distonoplant-cps x 60

Fares Distonoplant-cps x 60

Produse similare:

Fares Distonoplant-cps x 60

Cei care au cumparat acest produs au cumparat si