Aboca Ruscoven Gel Bio 100ml

Aboca Ruscoven Gel Bio 100ml

W55007

Cost special Card de Fidelitate:

33,00 lei

34,74 lei

In stoc Livrare: 24/48 de ore
0371.515.173

Descriere

RuscoVen bioGel este un preparat cosmetic ce respecta standardele riguroase de calitate stabilite conform normelor privind Cosmeticele Ecologice.

Eficacitatea acestui produs se datoreaza sinergiei functionale a extractelor liofilizate de Ghimpe si Castan Salbatic si a extractelor hidroalcoolice de Vita de Vie Rosie si Centella care, dizolvate in solutia apoasa din mucilagii de Nalba asigura o concentratie ridicata de substante functionale.

Din acest motiv, RuscoVen bioGel confera tonifiere si elasticitate epidermei si reduce senzatia de greutate a membrelor inferioare, mai ales la finalul zilei.

Alegerea de a formula gelul pe baza extractului de Alga Marina, o alga rosie cunoscuta sub numele de Caragheen, cu actiune gelifianta naturala, permite eliminarea gelifiantilor obisnuiti derivati din petrol si obtinerea unui gel care, formand o pelicula imperceptibila, pastreaza pe piele pe tot parcursul zilei proprietatile substantelor functionale prezente.

Formula este completata de uleiul esential de Menta cu actiune racoritoare.

Mod de administrare:

Aplicati o cantitate suficienta de gel apasand dozatorul special airless si efectuati un masaj usor, de jos in sus, direct pe zona cutanata dorita.

Se recomanda aplicarea gelului de doua ori pe zi, de preferinta dimineata si seara, pe cat posibil, dupa o spalare cu apa proaspata. Dozatorul airless pastreaza neschimbate in timp caracteristicile produsului si calitatea acestuia si permite o distribuire si o dozare mai practica.

Substante functionale:

Extracte liofilizate din: radacina de Ghimpe 0,7% (titrat in ruscogenine totale 10%); fructe de Castan salbatic 0,5% (titrat in glucozide triterpenice exprimate ca escina 17%); Extracte hidroalcoolice din: frunze de Centella 5%, frunze de Vita de vie rosie 2%; Solutie apoasa din mucilagii de raadacina de Nalba 69,8 %; Ulei esential de Menta 1%.

Prezentare: Tub 100ml

Review-uri (0 review-uri)

Scrieti o recenzie

Aboca Ruscoven Gel Bio 100ml

Aboca Ruscoven Gel Bio 100ml

RuscoVen bioGel confera tonifiere si elasticitate epidermei si reduce senzatia de greutate a membrelor inferioare, mai ales la finalul zilei.

Produse similare:

Aboca Ruscoven Gel Bio 100ml

Cei care au cumparat acest produs au cumparat si