Lubristil 0.15%-sol.oft. x20 Sifi

Lubristil 0.15%-sol.oft. x20 Sifi

P14924

Cost special Card de Fidelitate:

40,85 lei

43,00 lei

Momentan indisponibil Livrare: 48/72 de ore
0371.515.173

Descriere

Solutie oftalmica hipotonica, hidratanta si lubrifianta care contine hialuronat de sodiu 0.15%.

Actiuni:

LUBRISTIL, datorita proprietatilor sale hidratante si viscoelastice poate fi utilizat pentru lubrifierea si hidratarea suprafetei oculare in toate cazurile de iritatie si/ sau uscaciune provocata de alterari ale stratului lacrimale.

Acest produs nu contine agenti conservanti putand fi astfel utilizat si de catre persoane care poarta lentile de contact.

LUBRISTIL calmeaza imediat durerea si ofera confort de durata.

Compozitie:

1 ml de solutie contine 1,5 mg de hialuronat de sodiu, clorura de sodiu, fosfat disodic, fosfat de sodiu monobazic, apa distilata

Indicatii:

LUBRISTIL este indicat in toate cazurile de disconfort ocular;in special pentru a calma iritatia sau uscaciunea provocata de alterari privind calitatea – cantitatea stratului lacrimale sau provocata de factori de mediu precum praf, lumina puternica, polen, poluare a aerului si utilizarea monitoarelor de calculator. Acesta asigura protectia suprafetei oculare in timpul proceselor de vindecare a excoriatiei

Caracteristici si mod de actiune:

LUBRISTIL contine hialuronat de sodiu, un polimer natural care este prezent de asemenea in structurile ochiului uman. Caracteristicile fizice speciale ale hialuronatului de sodiu conduc la importantele proprietati "viscoelastice” pe care le poseda LUBRISTIL. LUBRISTIL asigura un strat stabil pe suprafata oculara, furnizand astfel, datorita proprietatilor sale idratante, o rezistenta foarte scazuta la miscari precum clipitul si asigurand protectie in timpul proceselor de vindecare a epiteliului cornean. In consecinta, LUBRISTIL combina calmarea de durata cu un confort maxim.
LUBRISTIL nu contine agenti conservanti si poate fi tolerat foarte bine.

Dozare si administrare:

Instilati 1-2 picaturi de patru ori pe zi in sacul conjunctival.
 
Instructiuni de utilizare:

Rupeti recipientul cu doza unica din banda. Desfaceti prin rasucirea partii superioare fara a trage. (Introducere 2 desene referitoare la prezentarea dozei unice).

Avertismente:

Evitati atingerea ochiului sau a oricarei suprafete cu varful recipientului. Nu utilizati LUBRISTIL in cazul in care recipientul cu doza unica este deteriorat.
Deoarece LUBRISTIL nu contine agenti conservanti, solutia care nu este utilizata imediat trebuie aruncata. A nu se reutiliza.

Depozitati la temperatura camerei. A nu se utiliza LUBRISTIL dupa data expirarii.
A nu se pastra la indemana copiilor.

Interactiuni:

Nu sunt cunoscute interactiuni ale produsului cu administrarea altor medicamente oftalmice dar este recomandat ca LUBRISTIL sa nu fie utilizat simultan sau in decurs de 10 minute de la administrarea altor medicamente oftalmice.

Contraindicatii:

Hipersensibilitate la unul din ingrediente.

Reactii adverse:

Utilizarea produsului poate provoca ocazional intoleranta (arsuri usoare sau iritatii).

Prezentare: 20 flacone monodoza 0.3 ml

Review-uri (0 review-uri)

Scrieti o recenzie

Lubristil 0.15%-sol.oft. x20 Sifi

Lubristil 0.15%-sol.oft. x20 Sifi

Solutie oftalmica hipotonica, hidratanta si lubrifianta care contine hialuronat de sodiu 0.15%.

Produse similare:

Lubristil 0.15%-sol.oft. x20 Sifi

Cei care au cumparat acest produs au cumparat si