Doppel Herz Aktiv Meno x 30

Doppel Herz Aktiv Meno x 30

P28029

Cost special Card de Fidelitate:

53,20 lei

56,00 lei

In stoc Livrare: 48 de ore
0371.515.173

Descriere

Anii de menopauza - un proces natural de schimbare a organismului femeii

Un mod de viata sanatos joaca un rol important in timpul si dupa anii de menopauza, miscarea suficienta si o alimentatie echilibrata fiind esentiale.

In timpul menopauzei incepe modificarea nivelului de hormoni, manifestata prin fenomene neplacute, precum bufeurile sau transpiratia excesiva, insotite sau nu de iritabilitate nervoasa si epuizare.

Combinatia este secretul!

Tabletele de la Doppelherz® aktiv contin o combinatie de substante nutritive: 500 mg calciu asociate in mod eficient cu 5 µg Vitamina D3, Vitamine B, plus 50 mg de soia isoflavone.

Soia isoflavone

Folosirea de soia isoflavone are o traditie indelungata in Asia. In acea zona a lumii sunt foarte rare cazurile de manifestari tipice ale menopauzei, cum ar fi bufeurile, fenomen explicat prin prezenta in alimentatie a unor alimente pe baza de soia.

Calciul - important pentru oase

Calciul este un mineral de importanta vitala pentru organismul nostru, componentul principal al sistemului osos si responsabil pentru mentinerea sanatatii acestuia. In special, in timpul si dupa perioada de menopauza este posibila aparitia unui deficit de calciu prin extragerea lui din oase. De aceea, trebuie avuta in vedere o alimentatie care sa il contina in mod constant si intr-o cantitate suficienta.

Liantul de calciu - Vitamina D3 contribuie la absorbtia si utilizarea normala a calciului. Aceste procese sunt importante in special in timpul menopauzei, deoarece in aceasta perioada a vietii calciul nu mai poate fi valorificat foarte bine de catre organism. Intrucat Vitamina D3 poate fi produsa in organism, dar numai prin expunerea la soare, este posibil ca productia proprie sa nu fie suficienta, in special in lunile de iarna.

Vitaminele B: B1, B2, B12 si biotina contribuie la metabolismul energetic normal si la functionarea normala a sistemului nervos.

Biotina sprijina suplimentar mentinerea sanatatii pielii si parului si este cunoscuta si sub denumirea de Vitamina H.
Vitamina B6 contribuie la metabolismul normal al proteinelor si al glicogenilor si, impreuna cu Vitamina B12, la formarea normala a globulelor rosii.
Acidul folic participa la procesul de diviziunea celulara si contribuie la buna functionare a hematopoiezei.

Un comprimat contine:

50 mg Soia isoflavone din 125 mg concentrat de soia, 500 mg Calciu, 5 µg Vitamina D3, 1,4 mg Vitamina B1, 1,6 mg Vitamina B2, 2,0 mg Vitamina B6, 3 µg Vitamina B12, 150 µg Biotina, 400 µg Acid folic.
1 comprimat corespunde la 0,9 kcal/ 3,6 kJ

Tabletele Doppelherz® aktiv contin o combinatie echilibrata de substante bioactive, adaptate necesitatilor organismului din timpul si dupa perioada menopauzei.

Mod de administrare:

Se administreaza 1 comprimat zilnic, in timpul mesei principale, cu suficient lichid.
Daca este necesar, comprimatul poate fi injumatatita.

Atentionari:

A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.

Suplimentele alimentare nu pot fi utilizate pentru inlocuirea unui regim alimentar variat si echilibrat si a unui mod de viata sanatos.

A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici.

A se pastra la temperaturi ce nu depasesc 25°C, in ambalajul original.

Mod de administrare:

Se administreaza 1 comprimat zilnic, in timpul mesei principale, cu suficient lichid.

Daca este necesar, comprimatul poate fi injumatatit.

Ambalaj: 30 comprimate

Review-uri (0 review-uri)

Scrieti o recenzie

Doppel Herz Aktiv Meno x 30

Doppel Herz Aktiv Meno x 30

Un mod de viata sanatos joaca un rol important in timpul si dupa anii de menopauza, miscarea suficienta si o alimentatie echilibrata fiind esentiale.

Produse similare:

Doppel Herz Aktiv Meno x 30

Cei care au cumparat acest produs au cumparat si