Cloramina T-Sin 500mg cpr. x 50 Sintofarm

Cloramina T-Sin 500mg cpr. x 50 Sintofarm

P32917

Cost special Card de Fidelitate:

16,00 lei

16,84 lei

In stoc Livrare: 24/48 de ore
0371.515.173

Descriere

Indicatii:  

- Cloramina T este un dezinfectant cu spectru larg de actiune asupra microorganismelor patogene, incluzand bacterii Gram pozitive si Gram negative, fungi, levuri, virusi, microbacterii si bacterii sporulate.

Produsul Cloramina T – Sin 500 mg – comprimate a fost testat pe germenii:

1. Staphylococcus aureus;
2. Pseudomonas aeruginosa;
3. Aspergillus niger;
4. Escherichia coli;
5. Enterococcus hirae;
6. Salmonella typhimurium

Produsul s-a testat la concentratia de 10g/l, respectiv 20 comprimate la 1 l de apa si a prezentat activitate bactericida fata de tulpinile de germeni – test, la timpi de contract 15 min. si 30 min. Solutiile de Cloramina T – Sin sunt stabile la temperaturi de pana la 60oC.

Compozitie:    

Un comprimat de Cloramina T – Sin 500 mg contine: Cloramina T 500 mg (continut minim in clor activ 25 %); Excipienti: amidon de porumb, stearat de magneziu, talc.

Precautii: 

Iritant pentru ochi, sistemul respirator si piele. A nu se lasa la indemana copiilor. A se pastra flaconul/recipientul inchis ermetic. A se pastra departe de caldura.

In cazul contactului cu ochii, se spala imediat cu multa apa si se consulta un specialist. In caz de inghitire, a se consulta imediat medicul si a i se arata ambalajul sau eticheta. A se evita contactul cu pielea si cu ochii.

Atentionari speciale:   

A se citi prospectul inainte de utilizare, a nu se amesteca cu acizii sau alti agenti de curatire. Produsul se aplica numai pe suprafete curate si bine clatite, fara urme de detergent.

Doze si mod de administrare:

Comprimatele de Cloramina T – Sin 500 mg se dizolva in apa comuna, la temperatura camerei.

Solutia obtinuta se aplica pe suprafetele de interes apoi se lasa sa actioneze pe durata recomandata, dupa care se clateste cu apa, astfel: - pentru dezinfectia suprafetelor tari (pereti, pavimente ) din gresie, faianta, ciment, lemn, plastic din spatii private si zone de sanatate publica (spitale, cabinete medicale, sali de asteptare, localuri publice, intreprinderi din industria alimentara, laboratoare pentru preparate culinare, unitati de alimentatie publica, etc.) se dizolva cate 20 - 22 comprimate / litru apa – durata de actionare este maxim 30 minute. - pentru dezinfectia instalatiilor de spalare (bai, piscine, bazine de inot, rezervoare ) se dizolva cate 20 - 22 comprimate / litru apa – durata de actionare este de min. 6 ore. - pentru dezinfectia grupurilor sanitare se dizolva cate 75 - 80 comprimate / litru apa si se lasa sa actioneze minim 6 ore. - pentru dezinfectia obiectelor (sticla, portelan, plastic, jucarii, termometre, vesela) se dizolva 10 - 20 comprimate / litru apa si se lasa sa actioneze minim 60 min. - pentru dezinfectia suprafetelor din incaperile de internare a animalelor si din adaposturile pentru animale se dizolva cate 40 - 60 comprimate / litru apa si se lasa sa actioneze minim 6 ore. - pentru dezinfectia suprafetelor din clinici si dispensare veterinare, sali de necropsie se dizolva cate 20 - 22 comprimate / litru apa – durata de actionare este de min. 30 min.

Prezentare: Cutie cu flacon cu 50 comprimate.

Review-uri (0 review-uri)

Scrieti o recenzie

Cloramina T-Sin 500mg cpr. x 50 Sintofarm

Cloramina T-Sin 500mg cpr. x 50 Sintofarm

Cloramina T este un dezinfectant cu spectru larg de actiune asupra microorganismelor patogene, incluzand bacterii Gram pozitive si Gram negative, fungi, levuri, virusi, microbacterii si bacterii sporulate.

Produse similare:

Cloramina T-Sin 500mg cpr. x 50 Sintofarm

Cei care au cumparat acest produs au cumparat si