Clisma Lax-fl. 133ml - Sofar

Clisma Lax-fl. 133ml - Sofar

W51071

Cost special Card de Fidelitate:

19,50 lei

20,53 lei

In stoc Livrare: 48 de ore
0371.515.173

Descriere

Clisma-Lax este un dispozitiv conceput pentru efectuarea de clistere de curatare a intestinului gros in mod usor, rapid, sigur si igienic; este gata confectionat si aplicarea sa nu necesita niciun alt accesoriu si nici necesitatea de a pregati completari secundare.

Compozitie:

Fiecare flacon-doza de 133ml contine o solutie avand urmatoarea compozitie pentru 100ml: fosfat sodic monobazic anhidro g 13,91; fosfat sodic bibazic anhidro g 3,18; hidroxid de sodiu; benzoat de sodiu; metilparahidrobenzoat; apa distilata c.s. la 100ml.

Actiune:

In urma administrarii rectale, solutia hiperosmotica atrage apa din tesuturile dimprejur, sporind astfel ulterior volumul continutului rectal, care destinde peretii intestinului, stimuleaza nevoia de evacuare in mod delicat, fara efort, cu ajutorul unui mecanism aproape fiziologic.

Utilizare:

Clisma-Lax este indicat in cazuri de constipatie si pentru golirea rectului inainte de examenele de diagnosticare, radiografice, urologice, ginecologice si colonscopice.

Dozajul pentru adulti si pentru copii de peste 12 ani este de un flacon sau conform prescriptiei medicului: in caz de nevoi clinice speciale, se pot administra consecutiv doua sau trei flacoane.

Mod de ambalare: 133 ml

Review-uri (0 review-uri)

Scrieti o recenzie

Clisma Lax-fl. 133ml - Sofar

Clisma Lax-fl. 133ml - Sofar

Clisma-Lax este un dispozitiv conceput pentru efectuarea de clistere de curatare a intestinului gros in mod usor, rapid, sigur si igienic.

Produse similare:

Clisma Lax-fl. 133ml - Sofar

Cei care au cumparat acest produs au cumparat si