Carpicon Crema Propolis\Extr.Rasina 50g

Carpicon Crema Propolis\Extr.Rasina 50g

P41143

Cost special Card de Fidelitate:

12,16 lei

12,80 lei

In stoc Livrare: 24/48 de ore
0371.515.173

Descriere

Ingrediente:

tinctura de propolis, extract uleios din rasina de conifere, ulei de masline, ulei esential de brad, ulei esential de lavanda, ceara de albine, apa distilata. Ingredientele folosite in obtinerea acestei creme isi potenteaza reciproc actiunile, producand un puternic efect sinergic benefic organismului uman.

Indicatii:

Se cunosc foarte bine actiunile si utilizarile propolisului in medicina umana si in industria cosmetica dintre care actiune antimicrobiana (verificata pe 16 tulpini bacteriene), antifungica, antioxidanta, regeneratoare tisulara, antiinflamatoare, usor anestezica, imunostimulenta.

Ceara galbena de albine nepurificata folosita din antichitate pentru proprietatile sale curative in special in afectiuni cutanate fiind si azi larg folosita pentru prepararea unor unguente si balsamuri, are o puternica actiune antioxidanta, antiinflamatoare.

Recomandari:

afectiuni reumatice, artrite, varice, arsuri provocate de agenti termici, chimici, radiatii solare si cobaltoterapie; acnee juvenila, vergeturi.; circulatie periferica; muscaturi de tantari, paianjeni, albine.

Mod de utilizare: aplicatii locale sau masaj de 2 ori pe zi.

Prezentare: Tub 50g

Review-uri (0 review-uri)

Scrieti o recenzie

Carpicon Crema Propolis\Extr.Rasina 50g

Carpicon Crema Propolis\Extr.Rasina 50g

Produse similare:

Carpicon Crema Propolis\Extr.Rasina 50g

Cei care au cumparat acest produs au cumparat si