Vaxicum Sport-ung. x 50ml-Worwag

Vaxicum Sport-ung. x 50ml-Worwag

P43508

Cost special Card de Fidelitate:

31,00 lei

32,63 lei

In stoc Livrare: 24/48 de ore
0371.515.173

Descriere

Vaxicum Sport Unguent este un unguent antiinflamator, analgezic si anestezic topic cu extract natural de camfor, rosmarin, cuisoare si lavanda.

Compozitie:

- extract de Cinnamomum Camphora (camfor) 2% - are efect antiinflamator, analgezic, antipruriginos;

- extract de Rosmarinus Officinalis (rosmarin) 2% - contine flavonoide, fenoli (carnosol), uleiuri volatile si terpenoide. Creste circulatia sanguina si metabolismul pielii, si are efect antiinflamator si ajuta la diminuarea simptomelor din arterite, tromboze, scleroza cerebrala, edemele cardiace cu umflarea gleznelor, precum si senzatia de oboseala sau cea de racire a mainilor si picioarelor. Bolile osoase, respectiv reumatismul cardioarticular si degenerativ, poliartrozele, durerile articulare si musculare gasesc alinare prin tratamente cu produse din rosmarin.

- extract dec Syzygium Aromaticum (cuisoare) 0,1% - cuisoarele contin un ulei foarte sanatos, numit eugenol, care are proprietati antibacteriene, fiind si un important anestezic.

- extract de Lavandula Augustifolia (lavanda) 0,1% - are efect calmant si analgetic si este indicat in contuzii, acnee, plagi, ulceratiicutanate, cuperoza, arsuri, alopecii difuze, eczeme.

- parafina 2% -are rol in special de excipient, in omogenizarea componentelor principale

- laureth-9 6% - are efect antipruriginos si efect de rehidratare asupra pielii uscate.

Nu are efect anestezic tegumentar: nu modifica senzatia de cald sau rece cum o fac anestezicele (lidocaina sau xilina).

Alte ingrediente: apa, stearat de gliceril, trigliceride caprilice/caprice, alcool cetilic, propilenglicol, dimeticona, metil-paraben, propil-paraben, linalol, limonen.

Recomandari: redori articulare (dupa entorse, luxatii, fracturi; la varstnici; artroze si artrite; bursite; lombosciatica; imobilizari prelungite), contracturi musculare (dupa traumatisme; efort fizic intens; nocturne), senzatie de piele uscata si prurit tegumentar.

Vaxicum Sport Unguent incalzeste, relaxeaza si calmeaza muschii afectati. Vaxicum Sport Unguent este ideal pentru un masaj bland de relaxare si revigorare dupa un efort fizic intens. Prin continutul de extract de camfor, rosmarin, cuisoare si lavanda contribuie natural la sanatatea sistemului muscular si articular. Parafina si Laureth ajuta la hidratarea pielii.

Prezentare: tub 50 ml

Review-uri (0 review-uri)

Scrieti o recenzie

Vaxicum Sport-ung. x 50ml-Worwag

Vaxicum Sport-ung. x 50ml-Worwag

Vaxicum Sport Unguent este un unguent antiinflamator, analgezic si anestezic topic cu extract natural de camfor, rosmarin, cuisoare si lavanda.

Produse similare:

Vaxicum Sport-ung. x 50ml-Worwag

Cei care au cumparat acest produs au cumparat si