Fares Probio Vital-cps vegetale x 20

Fares Probio Vital-cps vegetale x 20

P88270

Cost special Card de Fidelitate:

28,50 lei

30,00 lei

In stoc Livrare: 24/48 de ore
0371.515.173

Descriere

Fares Probio Vital-cps vegetale x 20

 

20 capsule vegetale a 500 mg  

5 miliarde celule/capsula

Ajuta la echilibrarea microflorei naturale a intestinului si la normalizarea tranzitului intestinal.

Contribuie la mentinerea florei intestinale normale in cazul administrarii de antibiotice.

 Ingrediente/Capsula:

-Saccharomyces boulardii 250 mg (5 miliarde celule/capsula)

-tuberculi de topinambur (Helianthi tuberosi tuber) 150 mg

-fructe de merisor (Vitis idaeae fructus) 100 mg

 Invelisul capsulei este pe baza de celuloza vegetala.

 

Saccharomyces boulardii este o specie de drojdie utilizata extensiv in ultima vreme ca probiotic, pentru care s-au identificat mai multe mecanisme de actiune directa asupra microorganismelor proprii organismului sau asupra celor potential patogene. Multe studii clinice si experimentale au evidentiat rolul benefic al acestei drojdii pentru tractul gastro-intestinal. Printre actiunile sale se remarca reglarea homeostaziei microbiene proprii intestinului, capacitatea de reducerea abilitatii microorganismelor potential patogene de a coloniza mucoasele, modularea raspunsului imun sistemic si local, stabilizarea functionarii barierei gastrointestinale si inducerea activitatii enzimatice care favorizeaza fenomenele de absorbtie si nutritie. Studiile stiintifice au demonstrat un mare potential al acestei drojdii in normalizarea tranzitului intestinal prea accelerat si cu scaune inconsistente, prin reducerea supresiei florei locale cauzate de administrareaantibioticelor, dar si in cazul persoanelor in vârsta, la persoanele suferind de diabet, supraponderale, la fumatori sau persoane cu nivele ridicate de stres.

Tuberculii de topinambur contin o cantitate insemnata de inulina, care este considerata o substanta prebiotica eficienta in stimularea cresterii bacteriilor benefice, fiind un potential substrat pentru procesul de fermentatie bacteriana. Prebioticele sunt substante care stimuleaza selectiv cresterea si activitatea anumitor specii de bacterii in intestin, de obicei bifidobacterii si lactobacili, cu beneficii pentru sanatate. Intretinerea activitatii bacteriilor intestinale utile este, de asemenea, un fenomen cu actiune inhibanta asupra microorganismelor potential patogene. In studii experimentale, suplimentarea dietei cu inuline a aratat, de asemenea, un potential de ameliorare a conditiei fierului in organism, imbunatatind biodisponibilitatea acestuia; pe lânga aceasta, inulinele au aratat si o potentare a absorbtiei calciului si a magneziului. De asemenea, ofera conditii optime dezvoltarii echilibrate a florei saprofite in intestin.

Fructele de merisor contin arbutina si saponine care favorizeaza reducerea microorganismelor potential patogene de la nivelul tractului digestiv. Prin aceasta, ofera conditii optime dezvoltarii echilibrate a florei saprofite in intestin.

Contribuie la reglarea tranzitului intestinal accelerat, prin imbunatatirea consistentei si reducerea frecventei scaunelor.  De asemenea, prin continutul in polizaharide, sustin flora de fermentatie.

 Beneficii ale utilizarii:

-ajuta la restabilirea si intretinerea florei intestinale proprii

-sustine cresterea si activitatea bacteriilor intestinale saprofite „prietenoase”

-contribuie la reechilibrarea microflorei naturale a intestinului in cazul administrarii antibioticelor

-contribuie la impiedicarea colonizarii intestinului cu alte bacterii potential patogene

-ajuta la normalizarea tranzitului intestinal

-favorizeaza digestia si sustine imunitatea

 Atentionari:

Nu se recomanda in caz de hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului. A se administra la distanta de 2 ore fata de antibiotic.

 Sarcina si alaptare:

Nu se recomanda femeilor insarcinate datorita unor posibile efecte de stimulare a contractiilor uterine.

Nu se recomanda mamelor care alapteaza datorita faptului ca substantele active trec in laptele matern si pot modifica gustul laptelui.

Efecte secundare si interactiuni:

Datorita naturii sale fungice, nu trebuie administrat simultan cu medicamente antifungice.

La dozele recomandate nu au fost semnalate interactiuni si efecte secundare.

 Mod de administrare:

Copii intre 3-12 ani: 1 capsula pe zi, cu 30 de minute inainte de masa. Continutul capsulei se amesteca intr-o lingura de iaurt.

Copii peste 12 si adulti: 1 capsula de 2 ori pe zi, cu 30 de minute inainte de masa. La nevoie se pot administra 4 capsule pe zi.

Durata curei: 7-10 zile. Cura se poate repeta la nevoie.

 

Review-uri (0 review-uri)

Scrieti o recenzie

Fares Probio Vital-cps vegetale x 20

Fares Probio Vital-cps vegetale x 20

Produse similare:

Fares Probio Vital-cps vegetale x 20

Cei care au cumparat acest produs au cumparat si