Lutax 10 Plus-cps.moi x 30-Santen

Lutax 10 Plus-cps.moi x 30-Santen

P84473

Cost special Card de Fidelitate:

47,00 lei

49,47 lei

In stoc Livrare: 48 de ore
0371.515.173

Descriere


Lutax 10 Plus-cps.moi x 30-Santen

Degenerarea maculara datorata varstei (AMD), o cauza obisnuita a pierderii vederii in partea a doua a vietii, deterioreaza acea portiune a ochiului (macula) care asigura o vedere centrala clara. 
Identificata in faza intermediara, AMD uscata poate fi incetinita sau stopata cu un supliment alimentar pe baza de vitaminele A, C si E, plus zinc si cupru. 

Lutax 10 Plus este un supliment pe baza de vitamine, minerale, acizi grasi Omega 3, anticianidine, luteina FloraGLO zi zeaxantina.

Compozitie Lutax 10 Plus:

Zeaxantina – este un antioxidant care are capacitatea de absorbi lumina albastra, astfel diminuand efectele negative ale acesteia asupra ochilor.
Luteina FloraGLO - luteina care si-a dovedit eficienta in toate studiile mari (luteina patentata si omega3 standardizat intr-o singura capsula.)
Anticianidinele - sunt coloranti naturali, prezenti in fructe si legume, care au proprietati antioxidante si antitumorale.
Acizi grasi Omega 3 - sunt benefici pentru sanatatea ochilor.
Unele cercetari au aratat ca acizii grasi Omega-3 sunt esentiali pentru dezvoltarea normala a vederii sugarilor, iar copiii care nu primesc suficienti acizi grasi Omega-3 în timpul sarcinii de la mamele lor, ar putea suferi de tulburari nervoase si de vedere. De asemenea, cercetarile privind beneficiile acestor acizi grasi asupra sanatatii ochilor afirma ca ei sunt esentiali pentru dezvoltarea oculara optima, pentru mentinerea acuitatii vizuale si pot ajuta la prevenirea degenerescentei maculare si a sindromului ochiului uscat.

Mod de administrare: 1 capsula pe zi.

Mod de prezentare: 30 capsule

Review-uri (0 review-uri)

Scrieti o recenzie

Lutax 10 Plus-cps.moi x 30-Santen

Lutax 10 Plus-cps.moi x 30-Santen

Produse similare:

Lutax 10 Plus-cps.moi x 30-Santen

Cei care au cumparat acest produs au cumparat si