Walmark MemoPlus Energizer-cps. x 60

Walmark MemoPlus Energizer-cps. x 60

W59891

Cost special Card de Fidelitate:

47,50 lei

50,00 lei

In stoc Livrare: 24/48 de ore
0371.515.173

Descriere

Un plus de concentrare si de energie* datorita continutului de Gingko Biloba ce stimuleaza memoria si activitatea cerebrala

Ginkgo biloba sustine circulatia sanguina periferica la nivelul creierului si contribuie la imbunatatirea capacitatii de memorare
Cafeina sprijina procesul de concentrare si ajuta la indepãrtarea oboselii fizice si psihice
Vitamina B6 ajuta la buna functionare a sistemului nervos
MemoPlus® Energizer este un produs ideal pentru studenti, precum si pentru alte persoane care au nevoie de o sustinere a performantei intelectuale si refacerea resurselor de energie.

MemoPlus® Energizer contine cinci substante active, atent selectionate, care influenteaza pozitiv memoria, concentrarea si performanta intelectuala si fizica, in special in cazuri de efort intelectual prelungit.

Ginkgo biloba sprijina circulatia sanguina la nivelul creierului precum si functiile cognitive, contribuind astfel la mentinerea capacitatii de concentrare pe termen scurt in momente de stres ridicat.

Vitamina B6 este o substanta esentiala pentru buna functionare a sistemului nervos .

Cafeina contribuie la imbunatatirea atentiei si reducerea oboselii. Fosfatidilcolina este o parte componenta a tuturor membranelor celulare.

Taurina este un aminoacid esential care se regaseste in mod natural in creier, muschi, inima si sange. in situatii de stres sau efort fizic intens, se elimina cantitati mari de taurina.

Dozare

Ca supliment alimentar, cate 1-2 capsule zilnic - de preferat in timpul meselor.

Datorita continutului de cafeina, se recomanda a NU se administra seara.

Atentie: Acest produs este un supliment alimentar. A nu se administra copiilor, femeilor gravide sau celor care alapteaza. A se pastra la loc uscat, ferit de lumina si caldura (la temperaturi sub 25○ C). A nu se lasa la indemana copiilor. Produsul nu este recomandat ca inlocuitor al unui regim alimentar variat. A nu se depasi portia zilnica recomandata.

Review-uri (0 review-uri)

Scrieti o recenzie

Walmark MemoPlus Energizer-cps. x 60

Walmark MemoPlus Energizer-cps. x 60

Sustinerea performantei intelectuale si refacerea resurselor de energie.

Produse similare:

Walmark MemoPlus Energizer-cps. x 60

Cei care au cumparat acest produs au cumparat si