-40%

Pret redus! Pharmacore Acne Control Mask 25ml-Core Invest Health

Pharmacore Acne Control Mask 25ml-Core Invest Health

P85247

118,00 lei

70,80 lei

In stoc Livrare: 48 de ore
0371.515.173

Descriere

DESCRIERE

Hidratează, reduce roșeața și punctele negre: este bogată în unt de shea, ulei de migdale, vitamina E, extract de miere și extract de tarâțe de orez care reduc formarea și dezvoltarea punctelor negre și albe, scad roșeața și sebumul, detoxifiază, hidratează și catifelează pielea. 
Scade inflamația: complexul patentat de peptide de origine vegetală, Biopep 15® cu efect antimicrobian, este extrem de eficient în lupta pe termen lung împotriva bacteriei P. Acnes prezentă în piele care provoacă acneea. 
Reface pielea: datorită formulei patentate cu Colostru Rtf1®, bogat în imunoglobine, lactoferină și factori naturali de creștere, stimulează apărarea pielii față de agenții exerni, regenerează și stimulează imunitatea pielii. 
Potrivită pentru pielea grasă, cu tendință la acnee, ajută in formele medii de acnee. Folosită în orice etapă a tratamentului de la medicul dermatolog, păstrează rezultatele pe termen lung. Nu prezintă efecte secundare.

BENEFICII
Ingredientele exclusive Rtf1®, Biopep 15®, unt de shea, ulei de migdale, vitamina E, alantonină și colostru reduc formarea punctelor negre și albe, roșeața și sebumul.  Foarte eficientă pentru pielea grasă, cu tendință la acnee, în formele medii de acnee. 

COMPOZIȚIE / INGREDIENTE ACTIVE
 Conține: Biopep 15® (oligopeptide 10), Rtf1® (colostru), unt de Shea, ulei de migdale, vitamina E, alantoină, glicerină, uree, extract Boswellia Serrata, extract miere, extras tărâțe orez. 
Biopep 15® - Complex patentat de peptide  de origine vegetală cu efect asupra a 24 de tulpini rezistente ale bacteriei P. Acnes. Scade inflamația, stimulează vindecarea pielii.
Colostru Rtf1® - Protejează împotriva infecțiilor. Reface bariera cutanată. Stimulează imunitatea pielii și reduce cicatricile. Bogat în imunoglobuline, lactoferină și factori naturali de creștere, stimulează refacerea și apărarea pielii față de agenții exerni și are o acțiune regenerativă cu rezultate pozitive în 80 % din cazuri (tehnologie Rtf1®-colostru din prima oră).
Unt de shea – reduce cicatricile și iritațiile pielii, stimulează regenerarea celulară, este hidratant, nutritiv.
Ulei de migdal dulce – unul dintre cele mai valoroase uleiuri cosmetice, are numeroși nutrienți cu acțiune hidratantă și cicatrizantă.
Vitamina E – liposolubilă, acțiune trofică asupra pielii, ajută la hrănirea acesteia, reglează secreția de sebum și protejează împotriva acțiunii radicalilor liberi.
Glicerina are efect emolient și hidratant
Uree – hidratant, keratolitic, îmbunătățește textura și aspectul pielii, exfoliază blând și elimină scuamele, reduce rugozitatea și uscăciunea pielii.
Extract de Boswellia serrata – recunoscut pentru efectul antiinflamator natural
Extract de miere - cu efect antiseptic și regenerator
Extract de tărâțe de orez - cu efect emolient și calmant al pielii 

ADMINISTRARE / MOD DE UTILIZARE
 
Cum: Aplică seara, de 2 ori/săptămână, pe față, gât, umeri; lasă 30 minute, apoi clătește.
Când: Seara, de 2 ori/ săptămână
Zonă: Fața, gât, umeriCât timp: 3 luni
Cui se adresează: Tineri, adulți 

Review-uri (0 review-uri)

Scrieti o recenzie

Pharmacore Acne Control Mask 25ml-Core Invest Health

Pharmacore Acne Control Mask 25ml-Core Invest Health

Produse similare:

Pharmacore Acne Control Mask 25ml-Core Invest Health

Cei care au cumparat acest produs au cumparat si