Vagisan Moistcream-crema vag. x 25g.

Vagisan Moistcream-crema vag. x 25g.

P85186

Cost special Card de Fidelitate:

35,15 lei

37,00 lei

In stoc Livrare: 24/48 de ore
0371.515.173

Descriere

Vagisan Moist cream x 25g

Pentru alinarea durerilor provocate de uscaciunea vaginala exista deja unele preparate fara hormoni, sub forma de gel (preparate pe baza de apa). Insa multor femei le lipsesc componentele hidratante si nutritive; de aceea, ar prefera sa foloseasca o crema.

Tuturor femeilor care sufera de uscaciune vaginala, dar nu doresc sau nu au voie sa foloseasca estrogeni locali, le poate fi de ajutor Vagisan Crema hidratanta cu efect dublu: aceasta ofera pielii din vagin si din zona intima exterioara hidratare si lipide nutritive (grasimi). Vagisan Crema hidratanta face ca pielea sensibila a vaginului sa devina deosebit de fina – totul fara hormoni.

Utilizare:

Vagisan Crema hidratanta este adecvata pentru aplicarea in vagin (aplicare folosind aplicatorul) si in zona intima exterioara.
•Pentru aplicarea in vagin, introduceti in vagin o masura de crema cat jumatate de aplicator, de preferat inainte de a merge la culcare. Aplicarea poate avea loc o data pe zi sau mai rar (de ex., de 2-3 ori pe saptamana). Aceasta depinde de nivelul disconfortului individual. Se recomanda folosirea unui absorbant zilnic pe perioada aplicarii.
•Pentru ingrijirea zonei intime si a intrarii in vagin, Vagisan Crema hidratanta poate fi aplicata direct, de mai multe ori pe zi.
•Este posibila aplicarea in timpul sarcinii si a alaptarii.
•In cazul uscaciunii vaginale, Vagisan Crema hidratanta poate fi folosita, la nevoie, si inaintea actului sexual.

Ingrediente:

Vagisan® Crema hidratanta
aqua, benzyl alcohol, cetearyl alcohol, cetyl palmitate, lactic acid, octyldodecanol, polysorbate 60, sodium lactate, sorbitan stearate
Crema nu contine hormoni si agenti de parfumare.
Vagisan Crema hidratanta este un produs medicinal.

Review-uri (0 review-uri)

Scrieti o recenzie

Vagisan Moistcream-crema vag. x 25g.

Vagisan Moistcream-crema vag. x 25g.

Produse similare:

Vagisan Moistcream-crema vag. x 25g.

Cei care au cumparat acest produs au cumparat si