Foltene Samp.Antimatreata 200ml

Foltene Samp.Antimatreata 200ml

C01773

Cost special Card de Fidelitate:

48,74 lei

51,30 lei

In stoc Livrare: 48 de ore
0371.515.173

Descriere

Samponul antimatreata (200ml), produs de Foltene, este un produs naturist recomandat pentru ingrijirea parului, avand rolul de a elimina matreata inestetica si neplacuta. Samponul alcatuit din acid salicilic, vitamina B5 si Pirocton Olamina, este special creat atat pentru indepartarea sigura a matretii uscate, cat si pentru indepartarea matretii grase. Pirocton Olamina si acidul salicilic sunt ingredient care contribuie la indepartarea micro-organismelor responsabile de formarea matretii, in timp ce vitamina B5 actioneaza pentru hranirea firului de par si a scalpului. Utilizarea cu o frecventa de 2-3 ori pe saptamana a samponului antimatreata, are rezultatele optime, matreata fiind indepartata, iar parul isi recapata aspectul sanatos si stralucitor.

Actiunile benefice ale samponului antimatreata

Special creat pentru toate tipurile de matreata (grasa sau uscata). Pirocton Olamina indeparteaza micro-organismele responsabile de formarea matretii. Acidul salicilic indeparteaza si cea mai persistenta matreata, iar vitamina B5 hraneste scalpul si firul de par. Rezultate: matreata este indepartata si parul isi recapata aspectul sanatos, vitalitatea si stralucirea.

Modul de utilizare al samponului antimatreata

Folositi samponul de 2-3 ori/sapt., pana cand matreata dispare. Aplicati samponul pe parul umed, masati usor timp de 3 minute si clatiti din abundenta. Repetati daca este necesar.

Review-uri (0 review-uri)

Scrieti o recenzie

Foltene Samp.Antimatreata 200ml

Foltene Samp.Antimatreata 200ml

Samponul antimatreata (200ml), produs de Foltene, este un produs naturist recomandat pentru ingrijirea parului, avand rolul de a elimina matreata inestetica si neplacuta. 

Produse similare:

Foltene Samp.Antimatreata 200ml

Cei care au cumparat acest produs au cumparat si