Hipocrate Physiomer Hypertonic 135ml

Hipocrate Physiomer Hypertonic 135ml

W49304

Cost special Card de Fidelitate:

30,50 lei

32,11 lei

Momentan indisponibil Livrare: 72 de ore
0371.515.173

Descriere

Physiomer Hipertonic decongestionant nazal 
135 mL 

Physiomer este gama completa si 100% naturala pentru tratamentul si profilaxia congestiei nazale. Physiomer este lider pe piata produselor de igiena nazala in Franta, Belgia, Canada, Australia, Spania, Grecia, Corea si Liban. Produsele gamei sunt prezente in 30 de tari. 
Physiomer este gama de produse 100% naturale care ofera o metoda eficienta de eliminare a cauzelor inflamatiilor nazale si elibereaza nasul infundat sau cu secretii abundente. 
Physiomer Hipertonic este un produs conceput sa inlature congestia nazala in caz de raceala, sinuzita si alergii, sa reduca inflamatiile nazale si sa deblocheze caile respiratorii infundate. Datorita naturii sale hipoalergenice si proprietatilor specifice de regenerare celulara, nu irita nici cele mai fragile mucoase ale cailor nazale. 

Ingrediente: 
100% apa de mare hipertona, naturala, nediluata, sterila și fara conservanti. 
Apa de mare provine de pe coasta din Saint-Malo a Golfului Mont-Saint-Michel. Amploarea exceptionala a mareei asigura purificarea si oxigenarea sa. Formula special conceputa cu o concentratie mare de sare din apa purificata a marii. Nu contine aerosoli sau substante chimice.

Actiune: 
- Inlatura congestia nazala in caz de raceala, sinuzita si alergii 
- Reduce inflamatiile nazale 
- Deblocheaza caile respiratorii infundate 
- Elimina agentii infectiosi si alergenii 
- Previne agravarea simptomelor sau complicatiilor O.R.L. 
- Ajuta la diminuarea cantitatii medicatiei administrate 
- Nu interactioneaza cu alte medicamente 
- Intareste sistemul natural de aparare al mucoaselor, datorita actiunii combinate a celor 80 de saruri minerale si oligoelemente. 

Utilizare: 
Este recomandat in mod special in cazul iritatiilor mucoasei nazale. 
Excelent pentru persoanele care nu pot folosi sau tolera decongestionante nazale pe baza de formule chimice ori sufera de alergii fata de medicamente. 
Poate fi folosit in timpul sarcinii, in timpul alaptarii, de catre persoanele care sufera de hipertensiune arteriala, insuficienta cardiacă sau boli tiroidiene. Sigur pentru utilizarea pe termen lung (pana la 3 luni). 

Mod de intrebuintare: 
O pulverizare timp de 1-2 secunde în fiecare nară, de 2-3 ori pe zi.

Review-uri (0 review-uri)

Scrieti o recenzie

Hipocrate Physiomer Hypertonic 135ml

Hipocrate Physiomer Hypertonic 135ml

Physiomer Hipertonic este un produs conceput sa inlature congestia nazala in caz de raceala, sinuzita si alergii, sa reduca inflamatiile nazale si sa deblocheze caile respiratorii infundate. 

Produse similare:

Hipocrate Physiomer Hypertonic 135ml

Cei care au cumparat acest produs au cumparat si