Anaftin Baby Gel x 10ml

Anaftin Baby Gel x 10ml

P87527

Cost special Card de Fidelitate:

25,18 lei

26,50 lei

In stoc Livrare: 24/48 de ore
0371.515.173

Descriere

Anaftin Baby gel gingival x 10ml

 

Descriere:

Anaftin baby gel gingival este un gel pentru dentitie care are un calmant si de vindecare. Reduce roseata si durerea in perioada eruptiei dentare.

Contine substante naturale, aloe vera calmeaza gingiile dureroase. Este prevazut cu un aplicator special conceput cu o perie de silicon , care permite aplicarea igienica si precisa a produsului asupra gingiilor. Gelul contine un strat bioadeziv invizibil,iar peria are o suprafata de protectie cu filele din silicon moale special cu effect de masaj usor si bland.

Compozitie: PVP, maltodextrina, propilen glicol, PEG-40 ulei de ricin hidrogenat, aloe vera, aroma de guma xantan, sorbat de potasiu, benzoat de sodiu, EDTA, xilitol, cetylpyridimum, acidul glicirizinic, Crocus sativus, apa.

Contraindicatii: Hipersensibilitate la componentele active ale preparatului

Indicatii: Se recomanda folosirea produsului pentru copii , in timpul dentitie pentru a atenua disconfortul asociat cu acest proces.

Mod de utilizare: Se recomanda aplicarea topica.Cel mai bun moment pentru aplicare a produsului este dupa o masa sau inainte de culcare.

Gramaj: 10 ml.

 

Review-uri (0 review-uri)

Scrieti o recenzie

Anaftin Baby Gel x 10ml

Anaftin Baby Gel x 10ml

Produse similare:

Anaftin Baby Gel x 10ml

Cei care au cumparat acest produs au cumparat si