Aboca Grintuss Pediatric Sirop Poliresin 180ml

Aboca Grintuss Pediatric Sirop Poliresin 180ml

P84696

Cost special Card de Fidelitate:

40,00 lei

42,11 lei

In stoc Livrare: 24/48 de ore
0371.515.173

Descriere

Aboca Grintuss Pediatric Sirop Poliresin 180ml

Grintuss este un ‎produs pe baz‎ă‎ de miere și complexe moleculare care desfășoară o acțiune protectoare și, în consecință, calmantă asupra căilor respiratorii superioare.
Acționează asupra tusei uscate combătând iritația mucoasei și asupra tusei productive favorizând hidratarea și eliminarea mucusului.

Grintuss este un produs cu ingrediente din Agricultură Ecologică, fără gluten și cu gust plăcut.

INDICAȚII
Grintuss Pediatric sirop este indicat pentru tratamentul tusei, atât uscate cât și productive, în cazul copiilor începând cu vârsta de 1 an.

CUM ACȚIONEAZĂ
Grintuss protejează mucoasa, calmează iritația, hidratează și favorizează eliminarea mucusului prin intermediul unor mecanisme de acțiune inovatoare:
•Efect de barieră: formează o peliculă protectoare care aderă la mucoasă și o protejează contra contactului cu agenții iritanți
•Acțiune mucoregulatoare: promovează hidratarea mucusului și îi favorizează eliminarea
•Acțiune lubrifiantă: reduce frecarea la nivelul faringelui, care cauzează tuse.
Grintuss modulează tusea fără a o suprima, respectând astfel rolul important de apărare a căilor respiratorii superioare al acesteia.

MOD DE UTILIZARE
Se recomandă administrarea a 5ml (o linguriță) pentru copiii de la 1 an la 6 ani și a 10 ml (două lingurițe) pentru cei cu vârsta de peste 6 ani, de la două la patru ori pe zi, efectuând ultima administrare înainte de culcare. Agitați înainte de utilizare. Conține linguriță de dozare. După utilizare, închideți bine flaconul și spălați temeinic lingurița de dozare. După deschidere, utilizați produsul în termen de trei luni.

AVERTIZĂRI
A nu se utiliza în caz de hipersensibilitate sau alergie individuală la una sau mai multe componente ale produsului. În cazul în care simptomele nu se îmbunătățesc, vă recomandăm să consultați medicul. A se păstra la temperatura camerei și ferit de surse de lumină și căldură. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici.

Grintuss pediatric sirop este formulat cu complexe moleculare vegetale precum rășinile, polizaharidele și flavonoidele. Aceste substanțe, alături de miere, îi conferă produsului o proprietate mucoadezivă, protectoare și emolientă, și un gust foarte plăcut.

COMPOZIȚIE
SUBSTANȚE FUNCȚIONALE:
• Miere;
• Complex molecular din Rășini, Polizaharide și Flavonoide din Grindelia*, Pătlagină* și Helichrysum* (Poliresin);
Titrat în polizaharide (greutate moleculară > 20.000 Dalton) ≥ 20%
Conține de asemenea: Zahăr din Trestie de zahăr*; Apă; Uleiuri esențiale de: Lămâie, Portocal dulce, Mirt; Aromă naturală de Lămâie; Gumă arabică; Gumă xantan.
*Ingrediente din Agricultură Ecologică

Review-uri (0 review-uri)

Scrieti o recenzie

Aboca Grintuss Pediatric Sirop Poliresin 180ml

Aboca Grintuss Pediatric Sirop Poliresin 180ml

Produse similare:

Aboca Grintuss Pediatric Sirop Poliresin 180ml

Cei care au cumparat acest produs au cumparat si