Apimed Dent 20ml-fl x 1-Vedra

Apimed Dent 20ml-fl x 1-Vedra

P88287

Cost special Card de Fidelitate:

23,28 lei

24,50 lei

In stoc Livrare: 48 de ore
0371.515.173

Descriere

Apimed Dent Spray gingival 
Ingrediente: alcool. ape, extract de propolis,extract frunze de stejar (Quercusrobur), extract frunze de sclipeti, extract de frUnze de salvie (Salvia officinalist, extract de ftori de musetel (Charnomillarecutita), ulei de menta (Menthapiperita).

Indicatii:
Protectia gingiilor. Formarea unui film protector permite recuperarea mai usoara a leziunilor cavitatii bucale Apimed Dent protejeaza gingiile. in special in timpul meselor, cand pingiile sunt sensibile si susceptibile la leziuni suplimentare. Tincturtle de ierburi si excipientii contribute la o aroma mai placuta, Poets fi util si in cazul leziunilor mucoasei bucale produsa de afte si eroziuni similare precum si ca remediu pentru dureri dentare si gingii sangerande. Recomandat de asemenea pentru respiratie urit mirositoare. 

Dispozitiv medical 
Atentionari si contraindictdii: 
A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici! Interzis persoanelor alergice la propolis sau la oricare dintre celetalte ingredrente ale produsului. O usoara senzatie de arsura poate aparea ca urmare a prezentei extractului alcoolic in compozitie. 
Depozitare: A se depozita intr-un loc feril de lumina sI umezeala. la temperature de Maximum 25 grade Celsius, 

Prezentare:
20 ml

Review-uri (0 review-uri)

Scrieti o recenzie

Apimed Dent 20ml-fl x 1-Vedra

Apimed Dent 20ml-fl x 1-Vedra

Produse similare:

Apimed Dent 20ml-fl x 1-Vedra

Cei care au cumparat acest produs au cumparat si