Calgel - GSK

Calgel - GSK

P00261

Cost special Card de Fidelitate:

18,50 lei

19,47 lei

Momentan indisponibil Livrare: 24/48 de ore
0371.515.173

Descriere

Compozitie:
Calgel Gel contine: clorhidrat de lignocaina EP (BP) 0,33% w/w, clorura de cetylpiridina EP (BP) 0,1% w/w intr-o baza fara zahar, solubila in apa, de culoare galbena.
 
Indicatii:
Calgel Gel este indicat copiilor in perioada cand le cresc primii dinti. Calgel actioneaza rapid pentru a inlatura durerea produsa de cresterea primilor dinti si calmeaza durerile gingivale ale sugarilor. Are, de asemenea, usoare proprietati antiseptice.

Mod de administrare:
Aplicati o cantitate mica de Calgel, aproximativ 7,5 mm, pe varful unui deget curat si masati usor zona afectata a gingiei. Acest lucru se poate repeta dupa un interval de 20 minute, daca este necesar, maxim de 6 ori pe zi. Calgel- Gel este recomandat copiilor cu varsta mai mare de 3 luni.

Contraindicatii:
Calgel - Gel nu se va folosi la copii care sunt alergici la clorhidrat de lignocaina, clorura de cetilpiridina sau la produs in sine.

Precautii:
Doza recomandata nu trebuie depasita. In eventualitatea aparitiei oricarui efect advers sau in caz de supradozaj, se va intrerupe utilizarea si se va consulta medicul. Nu lasati medicamentul la indemana copiilor.

Reactii adverse:
Cand se foloseste conform instructiunilor, efectele adverse nu apar, dar au fost raportate cazuri rare de hipersensibilitate la lignocaina. Opriti administrarea medicamentului daca suspectati o reactie de hipersensibilitate in timpul folosirii acestuia.

Conditii de pastrare: 
Pastrati produsul la o temperatura sub 25C. Feriti produsul de lumina.

Review-uri (0 review-uri)

Scrieti o recenzie

Calgel - GSK

Calgel - GSK

Produse similare:

Calgel - GSK

Cei care au cumparat acest produs au cumparat si