Revalid-cps. x 30- Ewopharma

Revalid-cps. x 30- Ewopharma

P17113

Cost special Card de Fidelitate:

39,81 lei

41,90 lei

In stoc Livrare: 48/72 de ore
0371.515.173

Descriere

Indicatii : un medicament impotriva caderii parului (alopecie) si tulburari ale cresterii parului, precum:alopecie difuza; alopecie androgenica; alopecie seboreica; alopecie aparuta in timpul sarcinii; alopecie medicamentoasa datorata unor tulburari hormonale sau de origine necunoscuta; tulburari ale parului si unghiilor datorate nutritiei. Pentru alopecia androgenica, efectul Revalid este limitat la revitalizarea parului ramas.

Compozitie : Substantele active sunt DL-metionina, L-cistina, D-pantotenat de calciu, clorhidrat de tiamina (vitamina B1),clorhidrat de piridoxina (vitamina B6), acid paraaminobenzoic, extract de mei, extract de germeni de grau, drojdie de bere, complex de mineral chelat. O capsula contine DL-metionina 100 mg, L-cistina 50 mg, D-pantotenat de calciu 55 mg, clorhidrat de tiamina 1,65 mg (vitamina B1), clorhidrat de piridoxina 11 mg (vitamina B6), acid paraaminobenzoic 20 mg, extract de mei 50 mg, extract de germeni de grau 50 mg, drojdie de bere 50 mg, complex de mineral chelat 65 mg – corespunzator la fer 2 mg, zinc 2 mg, cupru 0,5 mg

Doza si mod de administrare : utilizati intotdeauna Revalid exact cum v-a spus medicul dumneavoastra. Trebuie sa discutati cu medicul dumneavoastra sau cu farmacistul, daca nu sunteti sigur.

Adulti, copii si adolescenti cu varsta peste 12 ani - doza uzuala este de o capsula de 3 ori pe zi, administrata cu o cantitate suficienta de lichid, inainte de sau in timpul meselor. Desi s-au obtinut rezultate favorabile inainte de terminarea primei luni de tratament, o cura de Revalid trebuie sa dureze in mod normal 3 luni. Daca este necesar, durata tratamentului poate fi prelungita sau tratamentul poate fi repetat. In functie de gravitatea afectiunii, tratamentul poate fi inceput cu o doza de 2 capsule de 3 ori pe zi; revenirea la doza uzuala de o capsula de 3 ori pe zi se va face dupa prima luna de tratament.

Copii cu varsta sub 12 ani - revalid nu este recomandat la copii cu varsta sub 12 ani datorita lipsei de date asupra sigurantei si eficacitatii.

Atentionari : Pacientii cu diabet zaharat trebuie sa tina cont de faptul ca o capsula de Revalid contine 0,035 echivalenti fructoza (6,7 kj/1,6 kcal). Se recomanda prudenta la pacientii cu boala celiaca (intoleranta la gluten), deoarece o capsula contine 1 mg gluten.

Review-uri (0 review-uri)

Scrieti o recenzie

Revalid-cps. x 30- Ewopharma

Revalid-cps. x 30- Ewopharma

Produse similare:

Revalid-cps. x 30- Ewopharma

Cei care au cumparat acest produs au cumparat si