Tis Sirop Afine/Catina/Macese 100ml

Tis Sirop Afine/Catina/Macese 100ml

P24054

Cost special Card de Fidelitate:

6,00 lei

6,32 lei

Momentan indisponibil Livrare: 48 de ore
0371.515.173

Descriere

Supliment nutritiv cu proprietati hipoglicemiante (scade zaharul din sange), vasoprotectoare, datorita antocianilor, amelioreaza circulatia periferica, creste acuitatea vizuala; tonic vitaminizant.

Fructele de afin sunt recoltate de la specia Vaccinium myrtillus L. Datorita continutului in mirtilina si neomirtilina, fructele de afin au proprietati hipoglicemiante, in timp ce antocianozidele au o actiune de protejare a vascularizatiei oculare prin activarea regenerarii purpurei retiniene si prin calitatile angioprotectoare.

Fructele de catina alba ( Hippophaes fructus) au in compozitia lor cantitati importante de vitamina C,carotenoizi,vitamina E, precum si cantitati mai mici de vitamina B1, vitamina B2, vitamina B6, acid nicotinic, inozitol, vitamina F.

Fructele de maces (Cynosbati fructus) sunt cunoscute pentru cantitatea mare de vitamina C pe care o contin,alaturi de care se gasesc cantitati mai mici de vitamina A, vitaminele B, E, K si P, riboflavina si acid nicotinic, fiind folosite in medicina traditionala pentru actiunea vitaminizanta si de crestere a rezistentei organismului.

NU CONTINE ZAHAR!

Contine: extracte naturale (afine, catina, macese).

Prezentare: flacon x 100 ml

Review-uri (0 review-uri)

Scrieti o recenzie

Tis Sirop Afine/Catina/Macese 100ml

Tis Sirop Afine/Catina/Macese 100ml

Supliment nutritiv cu proprietati hipoglicemiante (scade zaharul din s

Produse similare:

Tis Sirop Afine/Catina/Macese 100ml

Cei care au cumparat acest produs au cumparat si