Durex Intense Orgasmic Gel 10ml

Durex Intense Orgasmic Gel 10ml

P85331

Cost special Card de Fidelitate:

43,00 lei

45,26 lei

In stoc Livrare: 24/48 de ore
0371.515.173

Descriere


Durex Intense Orgasmic Gel 10ml

Durex Climax Gel cu stimulator DesirexTM este conceput pentru orgasme mai intense!

Instructiuni: Scoateti capacul, rotiti pentru a deschide si apasati pompa de mai multe ori. La prima utilizare, poate dura pana la 10 apasari pentru a scoate produsul din flacon. Data viitoare cand veti utiliza produsul, veti distribui mai repede cantitatea potrivita de gel.

Atentionari: Utilizati conform instructiunilor. Evitati contactul cu ochii, pielea crapata sau cu leziuni (rani). Daca apar iritatii, intrerupeti utilizarea. Daca iritatia persista, solicitati sfatul medicului. Evitati utilizarea produsului daca sunteti gravida sau alaptati. Desi este sigur pentru consum, acesta nu este un aliment. A nu se lasa la indemana copiilor. Compatibil cu latexul / prezervativele din latex. Acest produs poate provoca senzatii electrizante, de cald si rece. A se utiliza in termen de 6 luni de la deschidere, inainte de data marcata pe ambalaj.

Acest produs nu este un lubrifiant; este un gel stimulator, deci sunt suficiente doar 2-3 picaturi (aproximativ 20 de experiente intense intr-un singur flacon). Fiecare persoana este diferita, asa ca pentru unele persoane 2 picaturi sunt de ajuns, pentru altele e nevoie de mai mult. E nevoie de timp pentru a intelege modul in care reactioneaza corpul tau si cum sa obtii cele mai tari senzatii de la Durex Climax Gel.

Ingrediente: Aqua, Propylene Glycol, Glycerin, Hydroxyethylcellulose, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Aroma, Benzoic Acid, Sodium Hydroxide

Review-uri (0 review-uri)

Scrieti o recenzie

Durex Intense Orgasmic Gel 10ml

Durex Intense Orgasmic Gel 10ml

Produse similare:

Durex Intense Orgasmic Gel 10ml

Cei care au cumparat acest produs au cumparat si