Test Ovulatie Barza 5

Test Ovulatie Barza 5

P49882

20,53 lei

In stoc Livrare: 24/48 de ore
0371.515.173

Descriere

1. TESTUL DE OVULAȚIE BARZA

Testul de ovulație Barza este un test rapid, care depistează prezența hormonului luteinizat (LH) în urină, pentru a afla care este cea mai bună perioadă în care puteți rămâne însărcinată.

2. CONȚINUTUL CUTIEI

  • Trei/cinci teste de ovulație de tip bandă;
  • Instrucțiuni de utilizare;

3. ÎNAINTE DE UTILIZARE

  • Pregătiți un recipient curat și uscat pentru colectarea urinei;
  • Luați un ceas pentru a contoriza timpul necesar până la citirea rezultatului;
  • Verificați data expirării, înscrisă pe cutie. A nu se utiliza după această dată!
  • Nu folosiți testul dacă plicul este perforat sau desigilat;
  • Scoateți testul din plic chiar înainte de utilizare;
  • Nu este recomandată testarea în primele ore ale dimineții;
  • Reduceți cantitatea de lichide consumate cu 2 ore înaintea testării;
  • Testați-vă în fiecare zi, la aproximativ aceeași oră;

Important: Testul este de unică folosință!

Pentru a stabili data începerii testării, trebuie să știți care este durata normală a ciclului dvs. menstrual. Aceasta se calculează din prima zi de menstruație până în ultima zi dinaintea următoarei menstruații. Dacă ciclul dvs. menstrual nu este regulat, luați în calcul cel mai scurt ciclu din ultimele 3 luni.

Metoda 1
Alegeți durata ciclului dvs. menstrual din prima coloană a tabelului alăturat. Pe aceeași linie, în coloana a doua este trecută ziua în care veți începe testarea, luând în calcul prima zi de menstruație.

Metoda 2
Pentru a afla ziua în care trebuie să începeți testarea, scădeți 17 zile din data probabilă a următoarei menstruații.

Exemplu:
Durata ciclului dvs. menstrual este de 28 zile. Prima zi a ciclului menstrual este 2 octombrie. Data probabilă următoarei menstruații este 30 octombrie.

Conform tabelului de la metoda 1, trebuie să începeți testarea pe 13 octombrie. Același rezultat îl obțineți și folosind metoda 2: din 30 (data următoarei menstruații), scădeți 17 zile și veți obține ca primă zi de testare data de 13 octombrie.

4. INSTRUCȚIUNI DE UTILIZARE


Colectați urina într-un recipient curat și uscat. Scoateți testul din plic și aruncati desicantul. Introduceți testul în urină cu vârful săgeții în jos, pânăla linia marcată cu MAX, timp de 3 secunde.


Așteptați 5 minute afișarea testului.


5. CITIREA REZULTATULUI

Apariția unei singure linii roșii în zona de control (C) sau apariția unei linii mai deschise la culoare în zona de test (T) indică un REZULTAT NEGATIV–NU EXISTĂ OVULAȚIE. Testați-vă din nou în ziua următoare la aceeași oră.

Apariția a două linii roșii sau apariția unei linii mai închise la culoare în zona de test (T) indică un REZULTAT POZITIV– OVULAȚIA SE VA PRODUCE ÎN URMĂTOARELE 24-48 ORE. Primele două zile sunt cele mai fertile și nu este nevoie să mai continuați testarea. Șansele să rămâneți însărcinată în următoarele 48 de ore sunt maxime.

Dacă în 5 minute nu apare nici o linie în zona de control (C) TESTUL NU ESTE VALID. Repetați testarea cu un nou Test de ovulație Barza.

Review-uri (0 review-uri)

Scrieti o recenzie

Test Ovulatie Barza 5

Test Ovulatie Barza 5

Produse similare:

Test Ovulatie Barza 5

Cei care au cumparat acest produs au cumparat si