Ajutor

Online cumperi rapid si in siguranta. Tot ce trebuie sa faci este sa urmezi cativa pasi simpli. Iata cateva detalii despre fiecare etapa:

 

Cauti produsul dorit – in campul special de cautare

 

Sau navigand in categoriile de produse direct din meniul afisat in stanga

Adauga produsele dorite in cosul de cumparaturi prin selectarea butonului “Adauga in cos.

Poti adauga in cos mai multe produse, din categorii diferite.

Verifica-ti comanda , in cosul de cumparaturi poti sa revezi lista produselor selectate, sa actualizezi cantitatea sau sa renunti la unul sau toate produsele selectate.

 

Detalii de facturare si livrare comanda

 

Dupa adaugarea produselor dorite in cos, trebuie sa selectezi detaliile de facturare, modalitatile de plata (Ramburs, Card Online) si modalitatea de livrare preferata (Livrare la domiciliu);

Nu uita sa citesti termenii si conditiile si sa bifezi casuta “Prin trimiterea comenzii accept termenii și condițiile DONA Online” inainte de a trimite comanda.

Pasul final pentru trimiterea comenzii este butonul “Trimit comanda”. La scurt timp dupa apasarea acestui buton vei primi un e-mail prin care se confirma inregistrarea comenzii.

 

Ai mai cumparat pana acum de la noi, sau este prima data?

 

a. Daca esti client nou, atunci trebuie sa completezi doar datele din formular si sa apesi butonul de “Trimit comanda”.

b. Daca esti deja client, introdu email-ul si parola in boxul din dreapta si ti se vor incarca toate datele pe care le-ai folosit la ultima comanda. Daca doresti livrarea in aceleasi conditii, trebuie doar sa apesi “Trimit comanda”.


Carduri

Cardul de fidelitate

Profita acum de reducerile oferite

Solicita acum unul