Termeni si conditii de utilizare

1.Definitii si termeni.

donaonline.ro – este denumirea comerciala a magazinului online al SC SIEPCOFAR SA., persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social in Bucuresti, Calea Serban Voda 282, sector 4, iar adresa de corespondenta in Bucuresti, Calea Vacaresti, nr. 391 avand numar de ordine ininmatriculata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J40/5308/1982, avand cod unic de inregistrare fiscala RO3596251.

Vanzator – SC SIEPCOFAR SA prin intermediul platformei online avand denumirea donaonline.ro

Cumparator – persoana fizica / persoana juridica sau orice entitate juridica care efectueaza o Comanda.

Vizitator– persoana fizica / persoana juridica care are sau obtine acces la CONTINUT, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de catre donaonline.ro (electronic, telefonic, etc).

Utilizator – orice persoana fizica/juridica inregistrata pe  Site, care, prin finalizarea procesului de creare a Contului, si-a dat (isi da) acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din sectiunea Termeni si Conditii Generale.

Cont – sectiunea din Site formata dintr-o adresa de e-mail si o parola care permite Cumparatorului transmiterea Comenzii si care contine informatii despre Cumparator si istoricul Cumparatorului in Site (Comenzi, facturi fiscale, etc.).

Site – domeniul www.donaonline.ro

Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Cumparatorul transmite Vanzatorului, prin intermediul Site-ului intentia sa de a achizitiona / rezerva Bunuri si Servicii de pe Site.

Bunuri si Servicii/ Produse – orice produs sau serviciu, inclusiv documentele si serviciile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Cumparatorului ca urmare a Contractului incheiat.

Campanie – actiunea de a expune in scop comercial, un numar finit de Produse  avand un stoc limitat si predefinit, pentru o perioada limitata de timp stabilita de catre Vanzator.

Contract – reprezinta contractul la distanta incheiat intre Vanzator si Cumparator, fara prezenta fizica simultana a Vanzatorului si a Cumparatorului.

Continut
•    toate informatiile de pe Site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament  electronic;
•    continutul oricarui e-mail trimis Cumparatorilor de catre Vanzator prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
•    orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat/colaborator al Vanzatorului, Cumparatorului, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta;
•    informatii legate de Produsele si/sau Serviciile si/sau tarifele practicate de Vanzator intr-o anumita perioada;
•    informatii legate de Produsele si/sau tarifele practicate de catre un tert cu care Vanzatorul are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada;
•    date referitoare la Vanzator, sau alte date privilegiate ale acestuia.

Review – o evaluare scrisa de catre detinatorul sau beneficiarul unui produs sau serviciu, evaluare strict subiectiva, redactata pe baza experientei personale.

Rating – modalitate de exprimare a gradului de satisfactie a unui Cumparator vis-à-vis de un produs. Rating-ul se exprima sub forma de stele, fiecare produs putand primi un punctaj pe o scara de la o stea, la cinci stele. Acest grad de satisfactie va fi asociat intotdeauna review-ului scris de Cumparator asupra unui produs sau serviciu.

Comentariu – apreciere sau observatie cu scop critic, pe marginea unui Review sau a unui alt comentariu.

Intrebare – formula de adresare catre alti Utilizatori/Vizitatori/Cumparatori cu scopul de a obtine informatii despre produsele sau serviciile din pagina respectiva.

Raspuns – informatie scrisa care este transmisa Utilizatorului/Vizitatorului/Cumparatorului care a adresat o Intrebare in Site, in pagina unui anumit produs. Raspunsul reprezinta o explicatie oferita de un Utilizator/Vizitator/Cumparator unui alt Utilizator/ Vizitator/Cumparator in cadrul unei discutii.

Document – prezentele Termene si Conditii.

Newsletter – mijloc de informare periodic, exclusiv electronic, respectiv posta electronica (e-mail, SMS) asupra Produselor si/sau a promotiilor desfasurate de Vanzator intr-o anumita perioada, fara niciun angajament din partea Vanzatorului cu referire la informatiile continute de acesta.

Tranzactie – incasarea sau rambursarea unei sume rezultata din vanzarea unui Produs de catre donaonline.ro, Cumparatorului, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de catre Vanzator, indiferent de modalitatea de livrare.

Specificatii – toate specificatiile si/sau descrierile Produselor asa cum sunt precizate in descrierea acestora.

Magazinul donaonline.ro se ocupa cu comercializarea  produselor non-farmaceutice. Medicamentele cu si fara prescriptie pot fi doar rezervate in magazinul donaonline.ro si ridicate din Farmacia DONA selectata de Cumparator in maxim 24 de ore. Pentru Comenzile ce urmeaza a fi ridicate de catre Cumparator din Farmacia DONA selectata, respectiv produsele medicamentoase, donaonline.ro/ Vanzatorul are rol doar in privinta rezervarii acelui produs, urmand ca Cumparatorul sa il ridice din farmacia selectata, cu achitarea contravalorii produselor in farmacie, la momentul ridicarii lor, nefiiind aplicabile dispozitiile comertului online/ contractelor la distanta. Acestor tipuri de produse nu le sunt aplicabile dispozitiile prezentului Document. Rezervarea de Produs este valabila 24 (douazecisipatru) de ore de lanotificarea de expediere Comenzii Cumparatorului transmisa de Vanzator/ Donaonline.ro. Exista posibilitatea ca, intre momentul efectuarii Comenzii si momentul prezentarii in farmacie in vederea ridicarii produselor, sa aiba loc o modificare de pret, ca urmare a unor dispozitii legale sau politicii Vanzatorului ori a producatorului In aceasta situatie, pretul initial va fi valabil timp de 24 (douazecisipatru) de ore de la inregistrarea Comenzii de catre Cumparator, urmand ca, ulterior, noile conditii de pret sa intre in vigoare. Nu intra sub incidenta acestor prevederi acele produse/ medicamente al caror pret este fix si impus de autoritatile statale competente/ prin acte normative.

2. Introducere.

 Acest website este administrat si intretinut de S.C. SIEPCOFAR S.A. si gazduit de serverele unei terte companii.

3. Documente contractuale.

Prin inregistrarea unei Comenzi pe Site, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile comerciale.

Notificarea primita de catre Cumparator, dupa efectuarea Comenzii, are rol de informare cu privire la inregistrarea  efectuarii unei Comenzi in site si nu reprezinta acceptarea Comenzii de catre Vanzator. Aceasta notificare se face electronic (e-mail) sau telefonic. Notificarea de informare este diferita de notificarea de expediere a Comenzii pe care Vanzatorul o transmite Cumparatorului, conform dispozitiilor de mai jos.

Contractul se considera incheiat intre Vanzator si Cumparator in momentul primirii de catre Cumparator de la Vanzator, prin intermediul postei electronice si/sau SMS a notificarii de expediere a Comenzii (in cazul in care vom folosi sistemul de notificare prin SMS de trimitere comanda catre destinatar). Aceasta notificare de expediere Comanda este diferita de notificarea de informare cu privire la inregistrarea unei Comenzi in site, mentionata mai sus, in cadrul primului paragraf al punctului 3 din Document.

Notificarea de expediere Comanda va mentiona disponibilitatea produselor in stoc si procentul de disponibilitate (integrala sau partiala fata de Comanda) a acestora.

Pot exista situatii exceptionale in care, din motive de erori tehnice de confirmare si ale softului de monitorizare stoc, cantitatea comandata si confirmata de Vanzator/ donaonline sa nu mai poata fi onorata integral/ partial. In aceasta situatie, Cumparatorul va fi contactat telefonic in vederea informarii sale privind aceste aspecte si pentru a se verifica daca acesta este de acord cu livrarea Comenzii sale in limita stocului astfel disponibil sau nu. In situatia in care Cumparatorul nu doreste livrarea Comenzii sale in noile conditii aduse la cunostinta sa, livrarea nu va mai avea loc iar daca a fost achitat deja un pret prin modalitatea de plata online, acesta va fi restituit Cumparatorului (proportional cu partea din Comanda anulata ca urmare a intervenirii noilor conditii – total sau partial).

Termenul de livrare al Produselor din Comanda Cumparatorului este de 24/48 ore de la data transmiterii de catre Vanzator/ donaonline.ro a notificarii de expediere a Comenzii.

Documentul si informatiile puse la dispozitie de catre Vanzator pe Site vor sta la baza Contractului.

 

4. Politica de vanzare online.

Accesul in vederea efectuarii unei Comenzii ii este permis oricarui Vizitator/Utilizator/Cumparator.

Vanzatorul isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul Vizitatorului/Utilizatorului/Cumparatorului in vederea efectuarii unei Comenzi si/sau la unele din modalitatile de plata acceptate, in cazul in care considera ca in baza conduitei sau a activitatii Vizitatorului/Utilizatorului/Cumparatorului pe Site, actiunile acestuia ar putea prejudicia in vreun fel donaonline.ro/ Vanzatorul. In oricare dintre aceste cazuri, Vizitatorul/Utilizatorul/Cumparatorul se poate adresa Departamentului de Relatii cu Clientii al donaonline.ro, pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea masurilor susmentionate.

Comunicarea cu Vanzatorul se poate realiza prin interactiunea directa cu acesta sau prin adresele mentionate la sectiunea “contact” din Site. Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.

In cazul unui volum de trafic neobisnuit de mare provenit din partea unei retele de internet, donaonline.ro isi rezerva dreptul de a cere Vizitatorilor/Utilizatorilori/Cumparatorilor introducerea manuala a codurilor de validare de tip captcha, in vedere protejarii informatiei din cadrul Site-ului. (validare automata – plugin instalat)

Donaonline.ro poate publica pe Site informatii despre Produse si/sau promotii practicate de catre acesta Vanzator sau de catre oricare alt tert cu care are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada de timp, sub anumite conditii si in limita stocului disponibil.

Toate tarifele aferente Produselor prezentate pe Site sunt exprimate in lei (RON) si includ T.V.A.

DONAonline.ro va efectua livrarea PRODUSELOR numai pe teritoriul Romaniei.

In cazul platilor online Vanzatorul nu este/nu poate fi facut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Cumparator, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de RON. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai Cumparatorul.

Toate informatiile folosite pentru descrierea Produselor disponibile pe Site (imagini statice / dinamice / prezentari multimedia, video-uri / etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

5. Cesionarea si subcontractarea.

Vanzatorul poate cesiona si/sau subcontracta o terta parte pentru Servicii ce tin de onorarea Comenzii, cu informarea Cumparatorului, nefiind necesar acordul acestuia. Vanzatorul va fi intotdeauna responsabil fata de Cumparator pentru toate obligatiile contractuale.

6. Drepturi de autor (Copyright)

Continutul, astfel cum este definit in preambul, incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe Site, sunt proprietatea exclusiva a donaonline.ro, acestuia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect.

Vizitatorului/Utilizatorului/Cumparatorului nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui Continut in orice alt context decat cel original intentionat de donaonline.ro, includerea oricarui Continut in afara Site-ului, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al donaonline.ro asupra Continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea Continutului, decat cu acordul scris expres al donaonline.ro.

Este interzisa orice utilizare a Continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin prezentul Document sau de acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista.

7. Legaturi

donaonline.ro/ Vanzatorul nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe acest site (legaturi de natura comerciala sau publicitara). Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora. Donaonline.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru nicio paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi cauzata de informatiile furnizate de site-urile sau resursele spre care trimit aceste link-uri.

8. Limitari ale responsabilitatilor

Folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. Donaonline.ro isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o notificare prealabila. Cea mai recenta versiune a Termenilor si Conditiilor poate fi citita oricand folosind legatura "Termeni si conditii" din josul paginilor site-ului.

O parte din continutul site-ului, respectiv textele, descrierile produselor, caracteristicile lor tehnice, imaginile si simbolurile lor, este pusa la dispozitia noastra de producatorii si furnizorii parteneri. Din acest motiv, donaonline.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru erorile, lipsa de acuratete a informatiilor publicate sau mentinute pe site.

Imaginile prezentate pe site au rol exemplificativ, iar produsele efectiv livrate pot fi diferite comparativ cu imaginile existente pe site in orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.)

Donaonline.ro nu garanteaza disponibilitatea in stocuri a tuturor produselor afisate.Disponibilitatea in stoc va fi adusa la cunostinta Cumparatorului prin notificarea de expediere.

Preturile publicate sunt informative si pot suferi modificari. Pretul produselor comandate si confirmate nu va suferi modificari intre momentul confirmarii comenzii si momentul intrarii produselor in posesia Cumparatorului.

Imaginea si continutul caracteristic al produselor afisate pe magazinul Donaonline.ro sunt puse la dispoziti de catre producatorii/ furnizorii respectivelor produse, astfel ca Vanzatorul/ Donaonline nu este responsabila pentru greselile de tiparire sau afisare a caracteristicilor, culorilor, imaginilor produseleor afisate pe site.

Donaonline.ro nu raspunde si nu va fi tinuta pentru pagubele, costurile, procesele, pretentiile sau cheltuielile aparute ca urmare a nerespectarii de catre Utilizatori/Vizitatori/Cumparatori a “Termenilor si conditiilor”.

Produsele sunt oferite in forma in care vin de la furnizor si, de asemenea, in limita stocului disponibil.Imaginile publicate pe site sunt puse la dispozitie de catre producatori/ furnizori si au titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi uneori de imaginile prezentate in orice mod (culoare, aspect etc.). Pentru orice cereri/ solicitari/ reclamatii in acest sens Cumparatorul se va adresa producatorului.

9. Marci si accesul la site

Donaonline.ro garanteaza Vizitatorului/Utilizatorului/Cumparatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor site-ului, fara acordul scris al proprietarului acestuia.

10. Obligatii la inregistrare

In utilizarea serviciului, dumneavoastra sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra, asa cum sunt acestea specificate in sectiunea de inregistrare ca Utilizator si sunteti de acord sa furnizati aceste informatii corect si complet. In situatia in care consideram ca aceasta obligatie nu este respectata de catre dumneavoastra, ne rezervam dreptul sa va blocam accesul, pe perioada determinata sau nedeterminata, la utilizarea serviciului fara nici o notificare prealabila.

11. Comentarii, comunicari si alte date/informatii

Cei care acceseaza/viziteaza site-ul pot face comentarii si orice alte comunicari; sa transmita sugestii, idei, intrebari sau alte informatii, atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, mail-uri in masa sau orice alta forma de spam. Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice sau in numele oricarei alte entitati vor fi sanctionate in conformitate cu legile in vigoare.

donaonline.ro are dreptul (dar nu si obligatia) de a sterge orice astfel de continuturi identificate pe site. Donaonline.ro/ Vanzatorul nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comunicari.
In cazul trimiterii sau afisarii unor materiale/documente, se considera ca Utilizatorul/Vizitatorul/Cumparatorul confera donaonline.ro si afiliatilor/asociatilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea opere derivate, precum si dreptul de a distribui, de a prezenta aceste continuturi oriunde in lume, prin orice mijloc. Se garanteaza, de asemenea, donalonline.ro si afiliatilor/asociatilor sai sau celor carora le retransmite dreptul de licenta dreptul de a utiliza numele pe care il asociati cu un astfel de continut. Utilizatorul/Vizitatorul/Cumparatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il afiseaza sau transmite pe site, prin orice modalitate, precum si drepturile de a-l afisa/ transmite, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei persoane. Donaonline.ro/ Vanzatorul nu isi asuma nici o responsabilitate pentru continutul mesajelor/comunicarilor afisate/transmise de un Utilizator/Vizitator/Cumparator prin intermediul site-ului www.donaonline.ro ori pentru consecintele/ rezultatele afisarii/ transmiterii acestora.

12. Securitatea informatiilor.

Acest site foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul nostru. Donaonline.ro/ Vanzatorul nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de erori ale softului prin care este conceput si gazduit site-ul. De asemenea nu raspundem pentru erorile in securitatea serverului care gazduieste site-ul.

13. Parteneri.

SC SIEPCOFAR SA are contracte cu reprezentanti ai produselor prezente in magazinul nostru. Despre calitatea produselor, despre autenticitatea marcii si despre orice alte nelamuriri despre o anume marca sau un anume produs, Cumparatorul se poate adresa reprezentantului marcii respective sau importatorului din Romania.

14. Declinarea responsabilitatii.

Continutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) a fost alcatuit in colaborare cu furnizorii produselor. Din acest motiv, donaonline.ro/ Vanzatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in magazinul nostru. De asemenea, imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele efectiv livrate pot diferi de imagini (culoare, aspect etc.) fara a afecta scopul functional al produsului.

Donaonilne.ro  nu poate garanta disponibilitatea in stocuri a tuturor produselor afisate. Orice reclamatie privind calitatea produselor, livrare sau plata va fi adusa la cunostinta donaonline.ro in maximum 24 de ore de la receptionarea produselor, urmand ca aceasta sa fie transmisa furnizorului produselor respective, spre solutionare. Toate produsele (cand este cazul) sunt insotite de prospect/ instructiuni emis(e) de producator. In cazul in care produsele nu se pot livra sau sufera defectiuni pe parcursul livrarii, Ccumparatorul poate cere returnarea imediata a sumelor incasate deja de donaonline.ro, daca este cazul, dar nu si alte despagubiri. Donaonline.ro condamna incercarile de frauda si acorda tot sprijinul necesar recuperarii eventualelor pierderi.
Fiind de acord cu acest document, cumparatorul isi asuma in totalitate aceste riscuri.
Valoarea maxima a obligatiilor fata de orice cumparator  in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumelor incasate de donaonline.ro de la acest cumparator.

Donaonline.ro pastreaza comenzile cu ridicare de la sediul farmaciei o zi (24 ore) din momentul in care clientul este anuntat pe email de procesarea comenzii. Daca clientul nu se prezinta in termen de o zi24 de ore de la notificarea procesarii de expediere a cComenzii la sediul farmaciei sa ridice Ccomanda acesta va fi automat anulata.

15. Returnarea produselor.

Conform O.U.G. 34/2014, Cumparatorul are dreptul de a denunta unilateral comanda, notificand in scris sau telefonic ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la data la care Cumparatorul (sau un tert indicat de Cumparator) intra in posesia fizica a produsului.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat, in ambalajul original, fara a reprezenta urme de uzura, desigilare sau folosire, cu etichetele intacte si documentele originale care l-au insotit, Cumparatorul fiind responsabil in ceea ce priveste diminuarea valorii produselor.

Costul returnarii produselor va fi suportat de Cumparator, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut si expedierea (curier). Vor fi refuzate coletele care contin produse in alta stare decat cea in care au fost livrate, cele care nu au fost returnate prin curier, cele a caror returnare nu a fost notificata in prealabil, precum si cele care contin produse deteriorate in timpul transportului ca urmare a ambalarii necorespunzatoare.

Conform legii, donaonline.ro va inapoia valoarea sumelor pe care le-a primit drept plata din partea Cumparatorului,  in cel mult 14 zile de la data la care este informat de decizia de retragere din contract a Cumparatorului, prin transfer bancar in contul specificat de Cumparator.

Costul generat de returul produselor va fi suportat de catre Cumparator.

In cazul in care Cumparatorul doreste returul partial al unei comenzi, adica numai al unor produse din comanda, donaonline.ro va restitui contravaloarea produselor pe care Cumparatorul doreste sa le returneze. Si in acest caz costul generat de returul produselor va fi suportat de catre Cumparator .

Cumparatorul nu poate denunta unilateral (in conditiile art.16, literele d) si e) din O.U.G. nr. 34/2014) contracte de furnizare a unor produse care, prin natura lor, nu pot fi returnate, produse care se pot degrada ori deteriora rapid. De asemenea, Cumparatorul nu poate denunta unilateral celelalte tipuri de contracte prevazute de art. 16 din OUG 34/ 2014.

16. Stocuri afisate pe site.

Stocul si pretul afisate pe site in dreptul fiecarui produs reprezinta informatii corelate in timp real cu stocul fizic si preturul produsului de la punctul de lucru – Farmacia Dona Piata Gemeni – Str. Vasile Lascar nr.105, Sector 2, Bucuresti. In situatia in care acesta nu are produsul disponibil in stoc, Vanzatorul/ donaonline.ro va verifica stocul celorlalte puncte de lucru.

17. Greseli de tiparire.

Donaonline.ro si furnizorii sai nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare in ceea ce priveste aspectul, culorile produselor etc. In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, compania noastra isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta Cumparatorul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

18. Garantia produselor.

Toate produsele comercializate de către site-ul donaonline.ro, beneficiază de condiții de garanție conforme legislației în vigoare și politicilor comerciale ale producătorilor. Produsele sunt noi, în ambalajele originale și provin din surse autorizate de fiecare producător în parte. Termenul de valabilitate al produselor comercializate de catre S.C. SIEPCOFAR SA., prin intermediul magazinului online donaonline.ro, este cel dat si inscriptionat de catre producator pe ambalaj. 

19. Taxe

Pretul final platit de Cumparator este format din pretul produsului si cheltuielile de expeditie. Donaonline.ro nu percepe nici o taxa suplimentara Cumparatorului la cumpararea produsului. Pentru orice taxa perceputa in plus va puteti adresa imediat la adresa mentionata in formularul de contact din josul paginii.

20. Dispute si conflicte

Orice tentativa de acces neautorizat pe site-ul donaonline.ro sau incercare de frauda vor fi raportate autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre Societate si Utilizator/Vizitator/Cumparator se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu, iar solutionarea conflictelor este de competenta instantelor judecatoresti romanesti. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii, Utilizatorul/Vizitatorul/Cumparatorul isi asuma in totalitate aceste riscuri.

21. Dispozitii finale.

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, Cumparatorulaccepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.


Carduri

Cardul de fidelitate

Profita acum de reducerile oferite

Solicita acum unul