Baby Nova 23650 Suzeta Latex

Baby Nova 23650 Suzeta Latex

P05869

Cost special Card de Fidelitate:

7,00 lei

7,37 lei

In stoc Livrare: 48 de ore
0371.515.173

Descriere

Aceste suzete sunt realizate din polipropilena (PP) de inalta calitate si nu contin bisfenol A.

Disponibile intr-o singura dimensiune potrivita de la 0 la 24 de luni. Pentru igiena si siguranta, schimbati suzeta cel mai tarziu dupa 1-2 luni de utilizare.

Indicatii:

Inainte de prima utilizare, dezinfectati suzeta prin fierbere in apa timp de 5 min. Dupa ce se raceste, scurgeti prin presare apa din interiorul ei. Inainte de fiecare utilizare, suzeta se spala bine sub jet de apa calda.

Pentru sugarii sub 3 luni, se dezinfecteaza regulat prin fierbere cca. 3 min. Fiti atenti sa fie permanent suficienta apa in vas, pentru a evita deteriorarea materialelor.

Suzetele nu se curata in masina de spalat vase si nici nu se dezinfecteaza in cuptorul cu microunde, deoarece detergentul special utilizat sau incalzirea neuniforma ar putea deteriora materialele.

Nu pastrati suzeta in lumina directa a soarelui sau langa o alta sursa de caldura si nu o lasati in substante dezinfectante mai mult timp decat este indicat!

Nu introduceti suzeta in substante dulci sau medicamente, deoarece exista riscul aparitiei cariilor dentare si s-ar putea deteriora si materialul.

Utilizare:

Verificati rezistenta suzetei inainte de fiecare utilizare, tragand de ea in toate directiile, in special la copiii carora le-au crescut dintisorii.

Pentru siguranta copilului dumneavoastra, inlocuiti imediat suzeta daca se deformeaza, e lipicioasa sau daca prezinta fisuri sau urme de muscatura, pentru a preintampina sufocarea cu fragmente de material.

Din motive de igiena si siguranta, schimbati suzeta dupa 1-2 luni de utilizare.


Folosirea indelungata a suzetei poate cauza defecte ortodontice.

Review-uri (0 review-uri)

Scrieti o recenzie

Baby Nova 23650 Suzeta Latex

Baby Nova 23650 Suzeta Latex

Aceste suzete sunt realizate din polipropilena (PP) de inalta calitate si nu contin bisfenol A.

Produse similare:

Baby Nova 23650 Suzeta Latex

Cei care au cumparat acest produs au cumparat si