Corega Crema Neutro 40g DuoPack

Corega Crema Neutro 40g DuoPack

P84206

Cost special Card de Fidelitate:

30,00 lei

31,58 lei

Momentan indisponibil Livrare: 24/48 de ore
0371.515.173

Descriere

Crema adeziva pentru proteza dentara Corega Neutro, 40g
 
Corega® Ultra Fixare Neutro face parte din gama Corega® de creme adezive pentru proteze dentare, nu are arome artificiale sau coloranti, are o formula care va ofera fixare pe durata intregii zile si un gust neutru, care nu interfereaza cu aromele alimentelor. Formula acestei creme nu contine zinc.

Crema adeziva Corega® Neutro nu contine coloranti sau arome artificiale care ar putea modifica gustul alimentelor.

Chiar daca sunt bine ajustate, protezele dentare pot permite patrunderea bucatilor mici de alimente si va pot crea neplaceri. S-a demonstrat ca Corega® Ultra Fixare Neutro impiedica patrunderea sub proteza dentara a unei cantitati mai mari de fragmente alimentare.
 

COREGA ofera produse de ingrijire a protezei dentare, cu o formula conceputa special pentru a imbunatati confortul si sanatatea orala a persoanelor care poarta proteza totala sau partiala.

Gama COREGA de creme adezive pentru proteze dentare este conceputa special pentru a asigura o fixare ferma a protezei dentare, prin imbunatatirea fixarii si confortului, si pentru a-ti oferi increderea si siguranta de a trai liber de orice constrangere.

Tabletele noastre de curatare a protezelor dentare cu abrazivitate redusa au o formula creata special pentru a-ti mentine proteza dentara curata si proaspata in fiecare zi.

Review-uri (0 review-uri)

Scrieti o recenzie

Corega Crema Neutro 40g DuoPack

Corega Crema Neutro 40g DuoPack

Produse similare:

Corega Crema Neutro 40g DuoPack

Cei care au cumparat acest produs au cumparat si