Tensiometru Electronic Automat Rosmax  X3

Tensiometru Electronic Automat Rosmax X3

P84675

Cost special Card de Fidelitate:

236,55 lei

249,00 lei

In stoc Livrare: 24/48 de ore
0371.515.173

Descriere


Tensiometru Electronic Automat Rosmax X3

Rossmax X3 foloseste metoda oscilometrica pentru a detecta presiunea dumneavoastra sanguina. Inainte ca manseta sa inceapa sa se umfle, dispozitivul stabileste un nivel de referinta pentru presiunea din manseta echivaland cu presiunea atmosferica. Unitatea va stabili nivelul de umflare adecvat bazat pe oscilatiile de presiune, urmat de dezumflarea mansetei.
Senzor de pozitionare corecta a mansetei -Daca manseta nu a fost infasurata corect pot fi afisate rezultate incorecte .Senzorul poate determina daca manseta este infasurata corect .
Detectorul de Miscare -Detectorul de Miscare" ii reaminteste utilizatorului sa ramana nemiscat si indica orice miscare a corpului in timpul masurarii.
Mod utilizator -2 zone de memorie diferita pentru fiecare utilizator
Indicator pentru risc de hipertensiune - Acest dispozitiv medical este echipat cu un indicator inovator de clasificare a valorilor presiunii sanguine care afiseaza, dupa fiecare masurare, nivelul de risc asumat al rezultatului (prehipertensiune/ hipertensiune stadiul 1/ hipertensiune stadiul 2).
Detector pentru bataile neregulate ale inimii (BNI) -Acest dispozitiv este echipat cu un detector pentru bataile neregulate ale inimii (BNI), detector care permite unei persoane care prezinta batai neregulate ale inimii, sa obtina masurari exacte si avertizeaza utilizatorul asupra prezentei unei batai neregulate a inimii in timpul masurarii.
Un mare avantaj al tensiometrului Rossmax X3 este ca poate fi adaptat la utilizarea curentului electric prin utilizarea unui alimentator . Nu mai trebuie sa schimati bateriile.
Caracteristici:
• Metoda de masurare -Oscilometrica
• Spectru de masurare:
-Presiune: 30 ~ 260 mmHg;
-Pulsul: 40 ~ 199 bătăi/minut
• Senzor de presiune -Semiconductor
• Precizie:
-Presiune: ± 3mmHg,
-Puls: ± 5% din valoare
• Umflare -Actionare cu pompa
• Dezumflare -Supapa de evacuare automata a aerului
• Capacitate de memorie -60 de valori memorate pentru fiecare zona
• Oprire automata -1 minut dupa ultima apasare a tastei

Review-uri (0 review-uri)

Scrieti o recenzie

Tensiometru Electronic Automat Rosmax  X3

Tensiometru Electronic Automat Rosmax X3

Produse similare:

Tensiometru Electronic Automat Rosmax X3

Cei care au cumparat acest produs au cumparat si