Fares Biomicin Urinar-cps moi x 15

Fares Biomicin Urinar-cps moi x 15

P85309

Cost special Card de Fidelitate:

20,50 lei

21,58 lei

In stoc Livrare: 24/48 de ore
0371.515.173

Descriere

Fares Biomicin Urinar-cps moi x 15

Contribuie la combaterea microorganismelor potential patogene la nivelul tractului genito-urinar.

Ingrediente/capsula:

-ulei de floarea soarelui 150 mg
-ulei esential de sovarv (Origani aetheroleum) 60 mg
-ulei esential de ienupar (Juniperi aetheroleum) 20 mg
-ulei esential de scortisoara (Cinnamomi aetheroleum) 10 mg
-ulei esential de cimbru de cultura (Thymi aetheroleum) 10 mg

Cunoscut si folosit inca din Antichitate de catre Dioscorides, Hipocrates si Paracelsus pentru multiplele sale calitati, sovarvul contine un ulei esential bogat in terpene, in special carvacrol si timol. Uleiul prezinta potential de aparare impotriva bacteriilor in tractul urinar cuprinzand un spectru larg de actiune careinclude bacterii, fungi si chiar si virusuri. Uleiul esential de sovarv distruge invelisul lipidic viral fapt care nu mai permite microorganismului aderarea la alta celula gazda. Alaturi de uleiul esential de cimbru, au fost cele mai studiate uleiuri pentru aceste efecte.

Fructele de ienupar erau deja cunoscute ca un agent diuretic si de aparare impotriva bacteriilor in Antichitate, si nu numai de catre greci si romani, dar si de catre barbari. Paracelsus le-a folosit pentru rinichi. Fructele de ienupar contin un ulei esential bogat in a-pinen, b-mircen si sabinen. Datorita compozitiei sale, uleiul esential de ienupar stimuleaza irigarea organelor urinare, avand un bun efect diuretic si acvaretic (diureza fara pierdere de electroliti); totodata optimizeaza contractiile musculaturii netede la nivel urinar.

Scortisoara a fost utilizata ca si condiment de mii de ani; referiri la ea s-au gasit si in Biblie. Portughezii au fost cei care au gasit arborele de scortisoara in Sri Lanka la inceputul secolului XVI, aceasta fiind, apoi, importata in Europa in secolele XVI si XVII. Scortisoara contine un ulei esential bogat in aldehida trans-cinamica si eugenol. In studii stiintifice in vitro uleiul a dovedit efecte de aparare a organismului impotriva microorganismelor de tip fungic si bacterian.

Pomenit de catre Galenus si Dioscorides, cimbrul a fost plantat in scop medicinal in Anglia inca din secolul XI; utilizarea medicinala a cimbrului estedocumentata inca din 1589. Uleiul esential este tratat in farmacopee si carti standard de fitoterapie de multe decenii, iar in Germania produse continand uleiesential de cimbru exista pe piata cel putin din 1976. Prezenta timolului (gasit de catre Caspar Neumann in 1719) in pondere insemnata, confera uleiului o eficienta actiune de aparare a organismului impotriva microorganismelor, avand un spectru foarte larg.


Beneficii ale utilizarii:

-contribuie la apararea impotriva microorganismelor la nivelul tractului genito-urinar (atat feminin cat si masculin), avand un spectru larg de actiune
-ajuta la calmarea iritatiilor la nivelul tractului urinar
-ajuta la calmarea senzatiilor neplacute aparute la urinare

Atentionari:

Nu se recomanda in caz de ulcer gastro-duodenal, gastrita, copiilor sub 10 ani. Nu se administreaza pe stomacul gol.

Sarcina si alaptare:

Nu se recomanda femeilor insarcinate datorita unor posibile efecte de stimulare a contractiilor uterine.
Nu se recomanda mamelor care alapteaza datorita faptului ca substantele active trec in laptele matern si pot modifica gustul laptelui.

Efecte secundare si interactiuni:

Acest produs se poate utiliza concomitent cu medicamentele.
La dozele recomandate nu au fost semnalate interactiuni si efecte secundare.

Mod de administrare:

Copii 10-14 ani: cate 1 capsula de 2 ori pe zi, la 1 ora dupa masa.
Copii peste 14 ani si adulti: cate 1 capsula de 3 ori pe zi, la 1 ora dupa masa.
Durata unei cure este de 10-15 zile.

Review-uri (0 review-uri)

Scrieti o recenzie

Fares Biomicin Urinar-cps moi x 15

Fares Biomicin Urinar-cps moi x 15

Produse similare:

Fares Biomicin Urinar-cps moi x 15

Cei care au cumparat acest produs au cumparat si