-25%

Pret redus! Medel Inhalator cu Abur Cald

Medel Inhalator cu Abur Cald

P46877

282,00 lei

211,50 lei

In stoc Livrare: 24/48 de ore
0371.515.173

Descriere

Inhalatorul cu aer cald este un remediu vechi pentru decongestionarea tractului respirator. Inhalarea de abur este o adevarata calmare pentru mucoasa nazala si reduce congestia respiratorie, frecventa in timpul racelilor.

 

Ofera beneficii semnificative in caz de raceala, tuse, sinuzita, bronsita sau alergii. Inhalatiile sunt si mai eficiente daca se adauga  in apa cateva picaturi de uleiuri esentiale. Inhalatiile sunt eficiente intrucat particulele de vapori de apa ajung direct la zona inflamata si ajuta la fluidificarea mucusului, care este apoi expectorat prin tuse.

 

Spre deosebire de sistemele traditionale de inhalare, vaporizatorul Medel ofera beneficiul unui abur sigur, constant, la temperatura potrivita, un rezervor izolat pentru apa fierbinte, ajustarea fluxului de abur si realizarea acestei terapii practice si sigure in confortul casei dumneavoastra. 

 

• Ideal pentru decongestionarea cailor respiratorii

• Ideal pentru alergii

• Poate fi folosit cu uleiuri esentiale

• Pentru intreaga familie

 

Medel Inhalator este un dispozitiv medical compact destinat administrarii tratamentelor prin inhalare. Utilizat si pastrat in mod corect, va putea fi folosit cu incredere multi ani.

A nu se utiliza in alt scop decat cel pentru care a fost proiectat.

Review-uri (0 review-uri)

Scrieti o recenzie

Medel Inhalator cu Abur Cald

Medel Inhalator cu Abur Cald

Produse similare:

Medel Inhalator cu Abur Cald

Cei care au cumparat acest produs au cumparat si