Doppel Herz A-Z Retard Luteina x 30

Doppel Herz A-Z Retard Luteina x 30

P34871

Cost special Card de Fidelitate:

28,50 lei

30,00 lei

In stoc Livrare: 24/48 de ore
0371.515.173

Descriere

Analiza nutritionala:
O nutritie echilibrata cu vitaminele necesare vietii, precum şi cu minerale şi oligoelemente este o conditie esentiala pentru starea de bine a organismului şi sustinerea capacitatii de efort. Exista elemente de importanta vitala care nu pot fi produse de organism. Din acest motiv, trebuie sa le aducem zilnic prin alimentatie. Daca insa lipseşte unul din aceste elemente, ar putea fi modificat circuitul normal al multor schimburi de substante. O alimentatie echilibrata care contine legume, fructe, cereale şi produse din lapte, la care se adauga şi peşte cu regularitate, poate acoperi necesarul de substante nutritive.

Mod de administrare: 
Se administreaza o tableta zilnic, dupa masa, cu suficient lichid. În caz de necesitate, tableta poate fi injumatatita. 

Indicatie pentru diabetici: 
1 tableta corespunde la 2,7 kcal şi 11,2 kJ  

Atentionari: 
Doza zilnica recomandata nu trebuie depaşita. Suplimentele alimentare nu pot fi utilizate pentru inlocuirea unui regim alimentar variat. Se recomanda utilizarea unui regim alimentar variat şi echilibrat şi a unui mod de viata sanatos. A nu se lasa la indemâna şi la vederea copiilor mici. A se pastra la temperaturi ce nu depaşesc 25°C. 

În ce consta avantajul vitaminelor retard? 

Aportul de vitamine, minerale şi oligoelemente este insuficient in cazul alimentatiei neechilibrate. Anumite vitamine şi minerale pot fi depozitate doar in cantitate limitata de catre organism. Printre acestea, se numara şi Vitaminele hidrosolubile C, B1, B2 şi B6. Aşa, de exemplu, o cantitate prea mare de Vitamina C ingerata deodata este excretata fara a putea fi utilizata de catre organism in cazul unei suprasolicitari, când nevoia de vitamina C este crescuta. Tabletele Doppelherz® retard A-Z cu Luteina functioneaza pe baza unui sistem deosebit de fabricatie, asemenea unui „rezervor de substante nutritive“. Din acest rezervor, substantele necesare sunt eliberate treptat timp de mai multe ore şi stau astfel la dispozitia organismului. 

Reteta speciala Mai ales persoanele solicitate, precum cei stresati la serviciu şi in viata cotidiana au un necesar crescut de substante nutritive. Substantele nutritive alese, aşa cum sunt Vitaminele C, E, precum şi Vitaminele din grupul B selectionate au fost adaptate nevoilor organismului, rezultând formula speciala a tabletelor Doppelherz® retard A-Z cu Luteina. Tabletele de la Doppelherz contin acum suplimentar şi Luteina, un carotenoid natural. Un aport suficient prin alimentatie joaca un rol important in sanatatea ochilor. 

Combinatia este secretul! 

Alimentatia neechilibrata, curele de slabire sau un necesar crescut de substante nutritive, din cauza conditiilor de mediu solicitante, eforturilor fizice, modului de viata necorespunzator (de exemplu, prin consum de alcool şi tutun) şi expunerea intensiva la raze ultraviolete sunt situatii in care tabletele retard Doppelherz® A-Z cu Luteina pot fi administrate. 

Review-uri (0 review-uri)

Scrieti o recenzie

Doppel Herz A-Z Retard Luteina x 30

Doppel Herz A-Z Retard Luteina x 30

Produse similare:

Doppel Herz A-Z Retard Luteina x 30

Cei care au cumparat acest produs au cumparat si