Zdrovit Calcidin-cpr.eff. x 40

Zdrovit Calcidin-cpr.eff. x 40

P46749

19,00 lei

Momentan indisponibil Livrare: 72 de ore
0371.515.173

Descriere

Calciul este un component de baza al oaselor si dintilor, care influenteaza echilibrul electrolitic din organism, fiind un element de neinlocuit pentru numeroase functii vitale ale acestuia. Calciul este indispensabil si pentru desfasurarea normala a procesului de coagulare a sangelui ca si a contractiei musculare si a transmiterii impulsului nervos.

Vitamina D3 este esentiala pentru dezvoltarea oaselor sanatoase. Vitamina D3 favorizeaza absorbtia intestinala a calciului si stimuleaza depunerea sarurilor minerale in oase.

Vitamina K, pe langa rolul sau in sinteza factorilor coagularii, este implicata si in mineralizarea oaselor, prin actiunea pe care o indeplineste in metabolismul osteocalcinei (matricea proteica a oaselor), actionand sinergic cu vitamin D3. In prezenta vitaminei K, osteocalcina fixeaza fierul ionic, asigurandu-se astfel calcificarea normala a oaselor.

Review-uri (0 review-uri)

Scrieti o recenzie

Zdrovit Calcidin-cpr.eff. x 40

Zdrovit Calcidin-cpr.eff. x 40

Acest produs poate fi folosit si de catre persoanele care sufera de osteoporoza, hipocalcenie sau orice alta boala care duce la pierderea masei osoase.

Produse similare:

Zdrovit Calcidin-cpr.eff. x 40

Cei care au cumparat acest produs au cumparat si