Doppel Herz Vitamine si Minerale pentru Vegetarieni-cpr x 30

Doppel Herz Vitamine si Minerale pentru Vegetarieni-cpr x 30

P46604

Cost special Card de Fidelitate:

31,35 lei

33,00 lei

Momentan indisponibil Livrare: 72 de ore
0371.515.173

Descriere

5 μg Vitamina B12
5 μg Vitamina D3
400 mg Calciu
5 mg Zinc
plus Vitamina B6

O alimentație echilibrata joaca, in special in cazul vegetarienilor și al veganilor, un rol important. În consecința, aceștia ar trebui sa aiba grija ca alimentele din dieta lor sa furnizeze organismului cantitați suficiente de vitamine, minerale și oligoelemente.

Doppelherz aktiv Pentru VegetarieniVitamine+Minerale conțin mineralele Calciu și Fier, oligoelementele Zinc și Iod, precum și Vitaminele B1, B2, B6, B12 și D. Ele sunt adaptate in mod optim necesitaților unei alimentații vegetariene și vegane și ajuta la acoperirea și echilibrarea necesarului acestor substanțe nutritive.

Vitaminele B1, B2 și B6 sunt prezente atât in alimente de origine animala, cât și in cele de origine vegetala. Vegetarienii și veganii ar trebui sa se preocupe de un aport suficient de asemenea vitamine. Vitaminele B1, B2 șiB6 contribuie la metabolismul energetic normal și la funcționarea normala a sistemului nervos.

O alimentație vegetariana și vegana conține deseori prea puțina Vitamina B12. Aceasta vitamina apare in cantitați importante exclusiv in produse de origine animala. Ea contribuie la procesul de diviziune celulara, la formarea globulelor roșii și la funcționarea normala a sistemului nervos

Renunțarea la produse lactate poate duce, in condițiile unei alimentații vegane neechilibrate, la apariția unor carențe in privința aportului de Calciu.

Calciul și Vitamina D3 sunt necesare pentru menținerea sanatații sistemului osos și contribuie la funcționarea normala a sistemului muscular.

Vegetarienii și veganii trebuie, de asemenea, sa se preocupe sa asimileze suficient Fier, Zinc și Iod. Fierul și Zincul sunt mai puțin disponibile in alimente de origine vegetala decât in cele de origine animala.
În cazul alimentelor de origine vegetala, absorbția Fierului și Zincului este inhibata de catre fitați. Fitații sunt substanțe fitochimice care apar in special in cereale, pastai și nuci.

Fierul contribuie la formarea normala a globulelor roșii și a hemoglobinei și la transportul normal al oxigenului in corp.

Oligoelementul Zinc contribuie la funcționarea normala a sistemului imunitar, la menținerea vederii normale și la funcția cognitiva normala.

La vegetarieni și vegani este posibila și apariția de carențe ȋn oligoelementul Iod.

Iodul contribuie la producția normala de hormoni tiroidieni și la funcționarea normala a glandei tiroide.

Chiar și un singur comprimat pe zi poate contribui, in cazul alimentației vegetariene și vegane, la compensarea necesarului de vitamine, minerale și oligoelemente importante.

Un comprimat conține:
2,2 mg Vitamina B1, 2,8 mg Vitamina B2, 1,4 mg Vitamina B6, 5 μg Vitamina B12, 5 μg Vitamina D3, 400 mg Calciu, 5 mg Zinc, 10 mg Fier, 100 μg Iod.

Mod de administrare:
Se recomanda 1 comprimat pe zi, cu o cantitate suficienta de lichid, fara a se mesteca.

Atentionari: 
A nu se depași doza recomandata pentru consumul zilnic.
Suplimentele alimentare nu pot fi utilizate pentru inlocuirea unui regim alimentar variat şi echilibrat şi a unui mod de viata sanatos. 
A nu se lasa la indemâna şi la vederea copiilor mici.
A se pastra la temperaturi ce nu depaşesc 25°C, ȋn ambalajul original.

Ambalaj: 30 comprimate

Review-uri (0 review-uri)

Scrieti o recenzie

Doppel Herz Vitamine si Minerale pentru Vegetarieni-cpr x 30

Doppel Herz Vitamine si Minerale pentru Vegetarieni-cpr x 30

Produse similare:

Doppel Herz Vitamine si Minerale pentru Vegetarieni-cpr x 30

Cei care au cumparat acest produs au cumparat si