Pediakid 22 Vit. & Oligo-Elements Sirop 125ml

Pediakid 22 Vit. & Oligo-Elements Sirop 125ml

P45962

Cost special Card de Fidelitate:

49,27 lei

51,86 lei

Momentan indisponibil Livrare: 48/72 de ore
0371.515.173

Descriere

Pediakid 22 Vitamines et Oligo-Éléments este formulat special pentru a favoriza o dezvoltare armonioasă a copilului. Conține extracte de plante (Morcov-sălbatic, Spanac, Năsturel, Sfeclă, Pătrunjel), este bogat în vitamine (vitamina C, PP, E, B5, betacaroten, B6, B2, B1, B9, B8,D, B12) și minerale (Mangan, Cupru, Potasiu, Iod, Molibden, Seleniu și Crom). Combinația sa unică de phyto-nutrimente, vitamine și minerale asigură o acoperire optimală a nevoilor metabolice generate de o activitate dinamică, iar gustul plăcut de portocală și caisă este bine apreciat de copii.

 

Siropul Pediakid 22 Vitamines et Oligo-Éléments poate fi recomandat pentru a completa alimentația copiilor, din momentul în care alimentația este diversificată, până la vârsta adolescenței.

 

Ingredientele acestei formule inovatoare sunt selecționate riguros pentru a răspunde nevoilor de calitate, eficacitate și securitate specifice copiilor, marca Pediakid® fiind comercializată în Franța începând din anul 2004.

 

Pediakid® este prima gamă pentru copii formulată utilizând ingrediente 100% naturale, combinate de manieră sinergică pentru a obține o eficacitate optimă în corectarea eventualelor mici dezechilibre nutriționale care pot apărea în perioada de creștere la copii.

 

Biodisponibilitatea optimală a substanțelor din siropurile Pediakid® este rezultatul asocierii de manieră inovatoare a extractelor de plante cu fibre solubile naturale, nectar de Agave, minerale și vitamine, iar gustul plăcut este obținut grație utilizării concentratelor naturale de fructe.

 

Sfaturi utilizare

 

Poate fi administrat pe cale orală, imediat ce alimentația copilului este diversificată.

 

A se agita înainte de administrare.

 

Înainte de 5 ani: câte o linguriță de sirop, dimineața și la prânz, după masă.

 

Peste 5 ani: câte două lingurițe de sirop, dimineața și la prânz, după masă.

 

A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic.

 

Pentru a obține eficacitatea optimă, se recomandă utilizarea în cure de o lună. Cura poate fi repetată de mai multe ori pe an dacă e necesar.

 

Precauții

 

Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos. A se păstra flaconul la adăpost de lumină și caldură. A se păstra flaconul la frigider după deschidere. A se consuma de preferință înainte de data expirării indicată pe ambalaj. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. A nu se utiliza în caz de hipersensibilitate / alergie la oricare dintre ingredientele produsului.

 

Ingrediente

 

Sirop de Agave (Agave Americana) 40%, apă purificată, fibre de Acacia (Acacia Senegal) 15%, extract hidroglicerinat de plante 7.5% (Morcov-sălbatic, Spanac, Năsturel, Sfeclă, Pătrunjel), concentrat natural de caise (Prunus armeniaca) (în bază de maltodextrină), vitamina C, conservanți: sorbat de potasiu, benzoat de sodiu; vitamina E acetat (în bază de silică), betacaroten natural (în bază de amidon, ulei de porumb), vitamina B3, aromă de portocale și caise, corector aciditate, acid citric; gluconat de magneziu, vitamina B5, concentral natural de ananas (Ananas comosus) (în baza de maltodextrină, corector aciditate, acid citric) gluconat de fier, gluconat de mangan, gluconat de cupru, gluconat de zinc, gluconat de potasiu, vitamina D3 (în bază de amidon, sucroză, acacia) vitamina B6, B2, B1, B9, molibdat de sodiu, selenit de sodiu, iodură de potasiu, clorură de crom, vitamina B8, B12;

Conține derivați de soja

Review-uri (0 review-uri)

Scrieti o recenzie

Pediakid 22 Vit. & Oligo-Elements Sirop 125ml

Pediakid 22 Vit. & Oligo-Elements Sirop 125ml

Produse similare:

Pediakid 22 Vit. & Oligo-Elements Sirop 125ml

Cei care au cumparat acest produs au cumparat si