Pediakid Fier+Vit.B Sirop 125ml

Pediakid Fier+Vit.B Sirop 125ml

P45961

Cost special Card de Fidelitate:

49,27 lei

51,86 lei

Momentan indisponibil Livrare: 48/72 de ore
0371.515.173

Descriere

Supliment alimentar cu fier micro incapsulat, pentru lipsa de fier la copii, oboseala
Pe baza de Spirulina, Morcov-Salbatic, Spanac, Topinambur, Stevie Vitamina B1, B2, B3, B5, B6, B9, B8 si B12. 

Optimizeaza aportul de fier si vitamine din grupul B, contribuind astfel la combaterea starii de oboseala. Amelioreaza performantele cognitive
Formula inovanta, cu fier microincapsulat – biodisponibilitatea de 5 ori mai mare,  prezinta si avantajul de a evita aparitia unui gust sau miros neplacut, siropul fiind agreat de copii.

Fierul contribuie la transportul oxigenului catre celule, la metabolismul energetic si la reducerea asteniei, iar asociarea cu vitamina B12 are efecte sinergice.
Absorbtia ionilor de fier este ameliorata datorita formulei inovante bazate pe utilizarea de fier microincapsulat,  cu biodisponibilitatea de 5x mai mare decat preparatele traditionale si mult mai bine tolerat la nivel digestiv.

Extractele de plante ( Spirulina, Morcov-Salbatic, Spanac, Topinambur, Stevie) sunt bogate in vitamine, minerale si antioxidanti.
Pediakid, Fer + vitamines B sirop poate fi recomandat pentru a completa alimentatia copiilor, din momentul in care alimentatia este diversificata, pana la varsta adolescentei.

Pediakid este prima gama pentru copii formulata utilizand ingrediente 100% naturale.
Biodisponibilitatea optimala a substantelor din siropurile Pediakid este rezultatul asocierii de maniera inovatoare a extractelor de plante cu fibre solubile naturale, nectar de Agave, minerale si vitamine, iar gustul placut este obtinut gratie utilizarii concentratelor naturale de fructe

Sfaturi de utilizare: 
Poate fi administrat pe cale orala imediat ce alimentatia copilului este diversificata.

A se agita inainte de administrare.
Inainte de 5 ani: cate o lingurita de sirop, de doua ori pe zi, dupa masa.
Peste 5 ani: cate doua lingurite de sirop, de doua ori pe zi, dupa masa.
A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.
Pentru a obtine eficacitatea optima, se recomanda utilizarea in cure de o luna, si reluarea acesteia de mai multe ori pe an, la nevoie.
Produsul poate fi utilizat si de adulti si de adolescenti cu varsta peste 15 ani.

Precautii: 
Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos. A se pastra flaconul la adapost de lumina si caldura. A se pastra flaconul la frigider dupa deschidere. A se consuma de preferinta inainte de data expirarii indicata pe ambalaj. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici. A nu se utiliza in caz de hipersensibilitate / alergie la oricare dintre ingredientele produsului

Pediakid este prima gama pentru copii formulata utilizand ingrediente 100% naturale, combinate de maniera sinergica pentru a obtine o eficacitate optima in corectarea eventualelor mici dezechilibre nutritionale care pot aparea in perioada de crestere la copii.

Pediakid, este o marca de referința pe plan international,  comercializata acum in peste 20 de tari.
Produsele Pediakid sunt fabricate in conformitate cu normele de calitate si control GMP impuse de documentele CE N°178/2002 si N° 852/2004, iar Laboratoarele Ineldea sunt certificate ISO 9001.

Prezentare:
125 ml

Review-uri (0 review-uri)

Scrieti o recenzie

Pediakid Fier+Vit.B Sirop 125ml

Pediakid Fier+Vit.B Sirop 125ml

Produse similare:

Pediakid Fier+Vit.B Sirop 125ml

Cei care au cumparat acest produs au cumparat si