Pediakid Calcium Croissance-pulb.orodis.x 14pl

Pediakid Calcium Croissance-pulb.orodis.x 14pl

P45958

Cost special Card de Fidelitate:

49,27 lei

51,86 lei

Momentan indisponibil Livrare: 72 de ore
0371.515.173

Descriere

Pediakid Calcium Croissance este un supliment alimentar pe bază de Calciu şi Vitamina D3, sub formă de pulbere orodispersibilă. Formula inovantă, efect efervescent. Poate fi administrat inclusiv la copii cu intoleranță la lapte şi lactoză.
Pediakid Calcium + este special formulat pornind de la o sursă de calciu concentrat, pentru a fi bine asimilat de copii. Produsul contribuie la menținerea sănătații sistemului osos şi a dinților, la menținerea funcției normale a sistemului muscular şi a sistemului imunitar. Poate fi administrat inclusiv la copii cu intoleranță la lapte şi lactoză, şi acoperă integral necesarul cotidian de Calciu şi vitamina D3. Absorbiția calciului este favorizată de asocierea cu vitamina D3. Calciu contribuie la la menținerea sănătații sistemului osos şi a dinților, la menținerea funcției normale a sistemului muscular şi a metabolismului energetic. Vitamina D3 contribuie la absorbția/utilizarea normală a calciului şi fosforului, la menținerea concentrațiilor normale de calciu în sânge, la menținerea sănătații sistemului osos şi a dinților, la menținerea funcției normale a sistemului muscular şi a sistemului imunitar. Pentru a facilita administrarea la copii, Pediakid Calcium+, are o formulă inovantă, pulbere orodispersibilă cu efect efervescent, cu aromă de cola, ce se dizolvă instantaneu după ce este adminstrată pe limbă, cu fară a necesita apă, sau poate fi dizolvată într-un pahar cu apă pentru copii mai mici. Calcium+ este un produs adaptat unui stil de viață dinamic, fiind de ambalat în plicuri, uşor de transportat şi utilizat. Poate completa alimentația copiilor, începând de la vârsta de 3 ani. Ingredientele sunt selecționate riguros pentru a răspunde nevoilor de calitate, eficacitate și securitate specifice copiilor, marca Pediakid fiind comercializată în Franța începând din anul 2004.
Modalitatea de utilizare:
- 1-2 plicuri pe zi, de preferință imediat după masă. Poate fi administrat pe cale orală pentru a completa alimentația copiilor, începând de la vârsta de trei ani. Conținutul plicului se depune fie direct pe limbă, sau poate fi dizolvat într-un pahar cu apă, pentru copii mai mici. Dozele pentru copii se stabilesc conform sfatului medicului de familie sau pediatrului.
- a nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic.
- se recomandă utilizarea în cure de 7-14 zile.
- produsul poate fi utilizat și de adulți și de adolescenți cu vârsta peste 15 ani.
Ingrediente: calciu carbonat (în bază de amidon de porumb), edulcorant: xylitol, fructoză; corector aciditate: acid citric,anti-aglomerant: silicon dioxid,emulsifiant: gliceril behenate, aromă (în bază de maltodextrină, gumă arabică, triacetin, maltol, butyl hidroxianisol), bicarbonat de sodiu, vitamina D3 ( în bază de amidon prelucrat, maltodextrină, ulei de rapiță, antioxidant: sodiu ascorbat, tocoferoli).
Precauții: produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos. A se păstra produsul la adăpost de umiditate și caldură. A se consuma de preferință înainte de data expirării indicată pe ambalaj. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. A nu se utiliza în caz de hipersensibilitate / alergie la oricare din ingredientele produsului. Excesul de consum poate da efecte secundare de tip laxativ.

Review-uri (0 review-uri)

Scrieti o recenzie

Pediakid Calcium Croissance-pulb.orodis.x 14pl

Pediakid Calcium Croissance-pulb.orodis.x 14pl

Produse similare:

Pediakid Calcium Croissance-pulb.orodis.x 14pl

Cei care au cumparat acest produs au cumparat si