Pediakid Vitamina D3 x 20ml

Pediakid Vitamina D3 x 20ml

P45957

Cost special Card de Fidelitate:

49,27 lei

51,86 lei

Momentan indisponibil Livrare: 72 de ore
0371.515.173

Descriere

Pediakid vitamine d3 picaturi 20ml flacon ineldea

Pediakid Vitamina D3 picaturi x 20 ml este un supliment alimentar sub formă de picături pe bază de Vitamina D3 de origine naturală, fară conservanți.
Picăturile conțin vitamina D3 de origine naturală. Vitamina D contribuie la absorbția/utilizarea normală a calciului şi fosforului, la menținerea concentrațiilor normale de calciu în sânge, la menținerea sănătații sistemului osos şi a dinților, la menținerea funcției normale a sistemului muscular şi a sistemului imunitar. Ingredientele acestei formule inovatoare, fară conservanți, sunt selecționate riguros pentru a răspunde nevoilor de calitate, eficacitate și securitate specifice copiilor, marca Pediakid fiind comercializată în Franța începând din anul 2004. Pediakid este prima gamă pentru copii formulată utilizând ingrediente 100% naturale, combinate de manieră sinergică pentru a obține o eficacitate optimală în corectarea eventualelor mici dezechilibre nutriționale care pot apărea în perioada de creștere la copii.
Modalitatea de utilizare:
- poate fi administrat pe cale orală pentru a completa alimentația copiilor, începând din momentul diversificării acesteia, direct pe limbă sau cu ajutorul unei lingurițe, sau amestecate într-un aliment semisolid (iaurt), de preferință rece. Formula sa este perfect adaptată consumului atât la bebeluși și copii mici, căt și la copii mari.A se agita înainte de administrare.
- doza recomandată pentru consumul zilnic este de 5 picături administrate într-o singură priză.
- 5 pic = 5 μg vit D ( echivalent a 200 U.I.)
- doza zilnică poate fi ajustată la recomandarea medicului sau farmacistului, șau în cazul consumului simultan de lapte cu adaos de vitamină D3.
- a nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic.
- se recomandă utilizarea în cure de 1-3 luni şi reluarea acesteia de mai multe ori pe an.
- produsul poate fi utilizat și de adulți și de adolescenți cu vârsta peste 15 ani.
Ingrediente: ulei dezodorizat de floarea soarelui, aromă naturală de capșună, antioxidant: vitamina E de origine naturală, vitamina D3 de origine naturală (extrasa din lanolină).
Precauții: produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos. A se păstra flaconul la adăpost de lumină și caldură. A se păstra flaconul la frigider după deschidere. A se consuma de preferință înainte de data expirării indicată pe ambalaj. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. A nu se utiliza în caz de hipersensibilitate / alergie la oricare dintre ingredientele produsului.

Review-uri (0 review-uri)

Scrieti o recenzie

Pediakid Vitamina D3 x 20ml

Pediakid Vitamina D3 x 20ml

Produse similare:

Pediakid Vitamina D3 x 20ml

Cei care au cumparat acest produs au cumparat si