Vitabiotics Osteocare Original Plus-cpr x 30

Vitabiotics Osteocare Original Plus-cpr x 30

P45784

Cost special Card de Fidelitate:

30,50 lei

32,11 lei

In stoc Livrare: 24/48 de ore
0371.515.173

Descriere

Osteocare Original Plus – 30 comprimate

Este dovedit stiintific: calciu nu este eficient daca nu este insotit de magneziu. Calciu administrat fara magneziu favorizeaza formarea calculilor renali. Vitamina D3 are rol in fixarea calciului in os. Zincul contribuie la formarea celulei osoase si stimuleaza imunitatea. Manganul contribuie la prevenirea osteoporozei, participand la formarea celulei osoase. Borul contribuie la absorbtia optima a calciului si magneziului in organism.

Contine: (per 1 cp ): 400mg Ca, 150 mg Mg, 5 mg Zn, 5 mcg ( 200 U.I) Vit. D3, mangan 500 mcg, seleniu 25 mcg si bor 0.3 mg
Mod de administrare: 1- 2 comprimate zilnic, inainte sau in timpul meselor principale, sau dupa prescriptia medicului

ATENTIE!!!
5 din 7 copii din Romania sufera din cauza lipsei de calciu Sarcina si alaptarea cresc nevoia de calciu si magneziu a organismului. Dupa varsta de 45 de ani pierderile de calciu ale oaselor duc la osteoporoza. Aportul alimentar este insuficient, asigurand doar 45% din necesarul zilnic.
Osteocare contine calciu din sursa naturala! Alte surse de calciu precum cochilii de stridii sau faina de oase contin plumb

Osteocare este un supliment alimentar. Osteocare nu trebuie sa inlocuiasca un regim alimentar variat si echilibrat. Nu contine: zahar, gluten, lactoza, sare, colorant sau conservant artificial.
A nu se lasa la indemana copiilor.

Review-uri (0 review-uri)

Scrieti o recenzie

Vitabiotics Osteocare Original Plus-cpr x 30

Vitabiotics Osteocare Original Plus-cpr x 30

Produse similare:

Vitabiotics Osteocare Original Plus-cpr x 30

Cei care au cumparat acest produs au cumparat si