Doppel Herz A-Z Retard Luteina x 30 + 10cps.

Doppel Herz A-Z Retard Luteina x 30 + 10cps.

W58977

Cost special Card de Fidelitate:

28,50 lei

30,00 lei

In stoc Livrare: 24/48 de ore
0371.515.173

Descriere

Analiza nutriţională:
O nutriţie echilibrată cu vitaminele necesare vieţii, precum şi cu minerale şi oligoelemente este o condiţie esenţială pentru starea de bine a organismului şi susţinerea capacităţii de efort. Există elemente de importanţă vitală care nu pot fi produse de organism. Din acest motiv, trebuie să le aducem zilnic prin alimentaţie. Dacă însă lipseşte unul din aceste elemente, ar putea fi modificat circuitul normal al multor schimburi de substanţe. O alimentaţie echilibrată care conţine legume, fructe, cereale şi produse din lapte, la care se adaugă şi peşte cu regularitate, poate acoperi necesarul de substanţe nutritive.

Mod de administrare: 
Se administrează o tabletă zilnic, după masă, cu suficient lichid. În caz de necesitate, tableta poate fi înjumătăţită. 

Indicaţie pentru diabetici: 
1 tabletă corespunde la 2,7 kcal şi 11,2 kJ  

Atenţionări: 
Doza zilnică recomandată nu trebuie depăşită. Suplimentele alimentare nu pot fi utilizate pentru înlocuirea unui regim alimentar variat. Se recomandă utilizarea unui regim alimentar variat şi echilibrat şi a unui mod de viaţă sănătos. A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici. A se păstra la temperaturi ce nu depăşesc 25°C. 

În ce constă avantajul vitaminelor retard? 

Aportul de vitamine, minerale şi oligoelemente este insuficient în cazul alimentaţiei neechilibrate. Anumite vitamine şi minerale pot fi depozitate doar în cantitate limitată de către organism. Printre acestea, se numără şi Vitaminele hidrosolubile C, B1, B2 şi B6. Aşa, de exemplu, o cantitate prea mare de Vitamina C ingerată deodată este excretată fără a putea fi utilizată de către organism în cazul unei suprasolicitări, când nevoia de vitamină C este crescută. Tabletele Doppelherz® retard A-Z cu Luteină funcţionează pe baza unui sistem deosebit de fabricaţie, asemenea unui „rezervor de substanţe nutritive“. Din acest rezervor, substanţele necesare sunt eliberate treptat timp de mai multe ore şi stau astfel la dispoziţia organismului. 

Reţeta specială Mai ales persoanele solicitate, precum cei stresaţi la serviciu şi în viaţa cotidiană au un necesar crescut de substanţe nutritive. Substanţele nutritive alese, aşa cum sunt Vitaminele C, E, precum şi Vitaminele din grupul B selecţionate au fost adaptate nevoilor organismului, rezultând formula specială a tabletelor Doppelherz® retard A-Z cu Luteină. Tabletele de la Doppelherz conţin acum suplimentar şi Luteină, un carotenoid natural. Un aport suficient prin alimentaţie joacă un rol important în sănătatea ochilor. 

Combinaţia este secretul! 

Alimentaţia neechilibrată, curele de slăbire sau un necesar crescut de substanţe nutritive, din cauza condiţiilor de mediu solicitante, eforturilor fizice, modului de viaţă necorespunzător (de exemplu, prin consum de alcool şi tutun) şi expunerea intensivă la raze ultraviolete sunt situaţii în care tabletele retard Doppelherz® A-Z cu Luteină pot fi administrate. 

Review-uri (0 review-uri)

Scrieti o recenzie

Doppel Herz A-Z Retard Luteina x 30 + 10cps.

Doppel Herz A-Z Retard Luteina x 30 + 10cps.

Produse similare:

Doppel Herz A-Z Retard Luteina x 30 + 10cps.

Cei care au cumparat acest produs au cumparat si