Doppel Herz Aktiv Ca+Mg+Zn+Se-cps. x 30

Doppel Herz Aktiv Ca+Mg+Zn+Se-cps. x 30

W58142

Cost special Card de Fidelitate:

28,50 lei

30,00 lei

In stoc Livrare: 48 de ore
0371.515.173

Descriere

400 mg Calciu
155 mg Magneziu
+Zinc+Mangan
+Seleniu+Vitamina D3

Un aport optim de vitamine si minerale este o conditie esentiala pentru starea de bine si mentinerea capacitatii de efort a organismului.

Calciul si Magneziul sunt doua minerale de importanta vitala, de care are nevoie organismul nostru pentru activarea si sustinerea a numeroase procese biologice.

Calciu si Vitamina D3 pentru integritatea sistemului osos
Deoarece Calciul este in permanenta excretat de catre organism, trebuie sa se acorde o atentie deosebita alimentatiei bogate in calciu, in orice etapa a vietii.

Calciul este o componenta de baza a intregului organism si necesar pentru menținerea sanatatii sistemului osos. Deoarece substanta minerala este o componenta principala a scheletului si ii confera acestuia rezistenta, este important sa se asigure prin alimentatie o cantitate suficienta. Vitamina D3 are functia de "ajutor in asimilarea calciului" si faciliteaza fixarea acestuia in structura oaselor.

"Elementul de integrare" Vitamina D3 controleaza absorbtia calciului si contribuie la mentinerea sanatatii sistemului osos.
Organismul este capabil sa produca Vitamina D, prin actiunea constanta a soarelui asupra pielii. De multe ori insa, aceasta productie proprie nu este suficienta in zona geografica in care ne aflam noi pe glob.

Magneziu pentru muschi, celule nervoase si metabolism energetic normal
Magneziul este un mineral esential, pe care corpul nu il poate produce singur. În plus, stocarea magneziului nu este posibila decat in cantitati reduse. Gradul ridicat de prelucrare a alimentelor poate duce in prezent la situatia in care cantitatea de magneziu asimilata prin alimentatie nu este intotdeauna optima. La prepararea hranei pot aparea pierderi suplimentare. În plus, utilizarea in mod repetat a laxativelor si consumul regulat de alcool extrag magneziul din corp.
Asigurarea unei cantitati suficiente de magneziu este importanta pentru alimentarea cu energie a celulelor corpului nostru. Magneziul joaca un rol important in activarea enzimelor si astfel, este indispensabil pentru metabolismul energetic, pentru functionarea normala a sistemelor nervos si muscular. Un muschi important al organismului este muschiul cardiac.

Seleniu si Zinc pentru imunitate si protectie celulara
Seleniul joaca un rol extrem de important in numeroase procese metabolice din organism.
Ca parte componenta a enzimelor, este de neinlocuit pentru activitatea acestora si este folosit in schimbul de substante la nivel celular. De asemenea, este esential pentru protejarea celulelor si important pentru sistemul imunitar. In aceste actiuni este sprijinit de Zinc, care contribuie la diviziunea celulara normala, la protectia constituentilor celulari impotriva stresului oxidativ si la o functionare normala a sistemului imunitar.

Mangan pentru formarea oaselor si protectia celulara
Manganul este un microelement ce participa la formarea mucopolizaharidelor. Este implicat in procese de metabolism cu rol important pentru tesuturile de sprijin si pentru formarea oaselor. În plus, intra in componenta enzimelor si are rol in protectia celulara.

Combinatia este importanta!
Cele doua substante minerale de importanta vitala, Calciul si Magneziul, intr-un singur comprimat, in combinatie cu fixatorul de calciu Vitamina D3, alaturi de microelementele Zinc, Seleniu si Mangan !

Şi in alimentatia noastra, Calciul si Magneziul se gasesc impreuna. Ambele sunt de neinlocuit, atat pentru transmiterea impulsurilor nervoase, cat si pentru mentinerea menținerea sanatatii sistemului osos si a dintilor. Muschii necesita Calciu si Magneziu pentru mentinerea activitatii zilnice.
În cazul unei alimentatii neechilibrate sau in cazul unui necesar crescut de substante nutritive prin:
- solicitari fizice (de exemplu, sport)
- mod de viata nesanatos (fumat sau consum de alcool)
- stres,
este recomandata suplimentarea alimentara cu comprimate Doppelherz®aktiv Calciu+Magneziu+Zinc+Seleniu.

Mod de administrare:
Se administreaza 1 comprimat zilnic, in timpul unei mese, cu suficient lichid, fara a o mesteca.
Un comprimat corespunde la 0,9 kcal/ 3,6 kJ

Un comprimat contine:
400 mg Calciu, 155 mg Magneziu, 8,5 mg Zinc, 0,7 mg Mangan, 20 μg Seleniu, 2 μg Vitamina D3.

Ambalaj: 30 comprimate

Atentionari:
A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.
Suplimentele alimentare nu pot fi utilizate pentru inlocuirea unui regim alimentar variat si echilibrat si a unui mod de viata sanatos.
A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici.
A se pastra la temperaturi ce nu depasesc 25°C, in ambalajul original.

Mod de administrare:
Se administreaza 1 comprimat zilnic, in timpul unei mese, cu suficient lichid, fara a o mesteca.

Review-uri (0 review-uri)

Scrieti o recenzie

Doppel Herz Aktiv Ca+Mg+Zn+Se-cps. x 30

Doppel Herz Aktiv Ca+Mg+Zn+Se-cps. x 30

Produse similare:

Doppel Herz Aktiv Ca+Mg+Zn+Se-cps. x 30

Cei care au cumparat acest produs au cumparat si