Vita Care Digest S x 30

Vita Care Digest S x 30

P28692

45,02 lei

Momentan indisponibil Livrare: 72 de ore
0371.515.173

Descriere

Beneficii :

ajuta la reglare digestiei
stimuleaza secretia biliara si eliminarea acestei
este eficient in cazul : insuficientei biliare, calculilor biliari, dischinezii hepato-biliare, insuficiente digestive, enteritelor, balonarilor, crampelor, meteorism intestinal
ajuta la : scaderea nivelului colesterolului , intensificarea functiei detoxifiante hepatice

Compozitie :

Extract din frunze de Anghinare (Cynara scolymus ) ….....…300mg
Excipienti :lecitina, ceara de albine

Actiune :

DIGEST B este un supliment alimentar ce ajuta la reglarea digestiei, prin stimularea secretiei biliare si eliminarea acesteia, avand drept rezultat usurarea procesului digestiv. Principiile active din planta au actiune coleretica , colagoga , antimicrobiana , hipocolesterolemianta, pot avea rol decongestiv renal, poate creste debitul urinar fara a modifica compozitia urinei si creste cantitatea de acid uric eliminat .

Indicatii :

Digest B este un supliment alimentar ce ajuta la reglarea digestiei prin intermediul plantelor. Contine extractul din frunze de anghinare (Cynara scolymus), obtinut prin presare la rece, metoda de extractie inovatoare ce pastreaza toate proprietatile active. Se utilizeaza baza carnoasa a receptaculuilui in stare proaspata pentru a preveni oxidarea. Extractul de anghinare manifesta actiune coleretic- colagoga, contine 5% cynarina principiul activ responsabil de actiunea terapeutica. Acest principiu activ - cynarina stimuleaza secretia si eliminarea bilei, avand drept rezultat usurarea procesului de digestie. DigestB este eficient in cazul :

  • insuficientei biliare
  • calculilor biliari
  • dischinezii hepato-biliare
  • insuficiente digestive
  • enteritelor
  • balonarilor
  • crampelor
  • meteorism intestinal.

Indirect DigestB ajuta la :

scaderea nivelului colesterolului
intensificarea functiei detoxifiante hepatice.

Atentionari speciale :

Nu se administreaza copiilor sub 6 ani, femeilor insarcinate sau celor care alapteaza. Recomandam si consult de specialitate inainte de a va autoadministra orice preparate din plante. Nu s-au observat alte efecte secundare. Este recomandat a se folosi pe o perioada indelungata. Efectele pozitive pot fi observate dupa minim 3-6 saptamani.

Mod de administrare :

1 x 3 capsule/zi, cu 30 de minute inainte de mesele principale

Forma de prezentare :

Cutie cu 3 blistere, fiecare blister continand 10 capsule .

Mentiuni :

A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici. A se pastra in ambalajul original, la temperatura mediului ambiant, in locuri uscate si ferite de lumina directa a soarelui. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu trebuie sa substituie o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos. Produs notificat de Institutul National de Cercetare – Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare – IBA Bucuresti

Review-uri (0 review-uri)

Scrieti o recenzie

Vita Care Digest S x 30

Vita Care Digest S x 30

DIGEST B este un supliment alimentar ce ajuta la reglarea digestiei, prin stimularea secretiei biliare si eliminarea acesteia, avand drept rezultat usurarea procesului digestiv.

Produse similare:

Vita Care Digest S x 30

Cei care au cumparat acest produs au cumparat si