Pikovit 4 + drj. x 30 - Krka

Pikovit 4 + drj. x 30 - Krka

W49087

Cost special Card de Fidelitate:

11,88 lei

12,50 lei

Momentan indisponibil Livrare: 72 de ore
0371.515.173

Descriere

Ingrediente: 
Zahar, sirop de glucoza, indulcitori (sorbitol, manitol), sare de calciu a acidului ortofosforic, agenti de glazurare (ceara de albine, ceara de carnauba, shelac, ceara microcristalina), regulator al aciditatii (acid citric), acid L-ascorbic, umidificator (glicerol), aroma (portocala), coloranti (dioxid de titan, indigo carmin, Ponceau 4R, Sunset Yellow FCF, galben de chinolina), nicotinamida, agent antiaglomerare (stearat de magneziu), agent de ingrosare (polivinilpirolidona), D-pantotenat de calciu, emulsificator (polisorbat 80), retinil palmitat, riboflavina, clorhidrat de piridoxina, mononitrat de tiamina, colecalciferol, acid pteroilmonoglutamic, agent antispumare 1510, ciancobalamina.

Continut  / drajeu:
Calciu 12.5mg;
Fosfor  10mg;
Vitamina C 10mg;
Niacina  3mg;
Acid pantotenic 1.2mg;
Vitamina B6  0.3mg;
Vitamina B2 0.3mg;
Vitamina B1 0.25ug;
Vitamina A  180ug;
Acid folic  40ug;
Vitamina D  2ug;
Vitamina B12 0.2ug;

Indicatii:
Pikovit 4+ drajeuri contine 10 vitamine esentiale, calciu si fosfor. Vitaminele joaca un rol cheie in numeroase procese biochimice din organsim. Calciul si fosforul sunt constituenti de baza ai oaselor si dintilor. In cazul unei diete variate si echilibrate, organismul primeste suficente vitamine si minerale; totusi necesitatile de vitamine si minerale ale copiilor pot fi ocazional crescute. Scolarii sunt deseori suprasolicitati sau refuza anumite mancaruri. Pikovit 4+ drajeuri acopera necesitatile crescute de vitamine, calciu si fosfor ale organsimului si inlocuieste cantitatile neadecvate din dieta. Drajeurile de Pikovit au culori diferite, dar contin aceleasi cantitati de nutrienti.

Au un gust foarte placut si sunt recomandate copiilor de peste 4 ani:
-in lipsa apetitului alimentar;
-in oboseala excesiva la scolari;
-ca supliment alimentar al unei diete neadecvate;
-ca supliment alimentar in timpul perioadelor fara suficiente fructe si legume proaspete;

Mod de administrare:
Doza recomandata de Pikovit 4+  pentru copii de la 4 la 6 ani este de 1 drajeu de 2-3 ori pe zi,iar la copii de la 7 la 14 ani de 3-5 ori pe zi, administrata dupa masa.Copii vor dizolva drajeurile in gura

Review-uri (0 review-uri)

Scrieti o recenzie

Pikovit 4 + drj. x 30 - Krka

Pikovit 4 + drj. x 30 - Krka

Pikovit 4+ drajeuri contine 10 vitamine esentiale, calciu si fosfor.

Produse similare:

Pikovit 4 + drj. x 30 - Krka

Cei care au cumparat acest produs au cumparat si