Medel Mother's Touch Termometru Digital de Frunte cu Senzor pt Copii

Medel Mother's Touch Termometru Digital de Frunte cu Senzor pt Copii

P46886

Cost special Card de Fidelitate:

188,10 lei

198,00 lei

In stoc Livrare: 48 de ore
0371.515.173

Descriere

Masurarea temperaturii:

1. Puneti termometrul pe deget, ca pe un inel.

2. Apasati o data butonul pornit/oprit. Se va auzi un semnal sonor scurt. Toate barele (zonele) de temperatura vor fi vizualizate pe display.

3. Initial pe display va aparea ultima masuratoare, apoi temperatura camerei.

4. Asteptati pana cand simbolul „timer” (clepsidra) se opreste din intermitenta si pe display ramane doar simbolul „C”. Acum puteti incepe masuratoarea.

5. Apasati usor senzorul pe frunte, asigurandu-va ca acesta ramane in contact cu pielea pe toata durata masuratorii.
6. Odata senzorul ajuns pe piele, masuratoarea va incepe automat. Simbolul cu cerc ce se misca indica faptul ca masurarea temperaturii este in desfasurare. Intotdeauna incercati sa va asigurati ca pacientul nu se misca in timpul masuratorii.

7. Noua temperatura va aparea pe display dupa 6-8 secunde. Termometrul va emite un semnal prelung pentru a indica finalizarea masuratorii. Temperatura va fi vizibila in jur de un minut.

8. Pentru a opri termometrul apasati o data butonul pornit/oprit. Termometrul se va opri automat daca nu este utilizat timp de un minut.

 

Daca doriti sa efectuati o noua masuratoare, asteptati cel putin 2 minute pentru a permite senzorului sa se raceasca. In acest interval, termometrul va face o masuratoare inversa de la 10 la 0. Daca veti incerca sa masurati temperatura in timpul numaratorii inverse, dispozitivul va afisa ultima temperatura inregistrata, va emite 8 semnale sonore (beep) si apoi se va opri.

 

Caracteristici:

• Timp de masurare: 6-8 minute

• Plaja de masurare: 35°C - 42°C

• Mediul de operare ideal: 16°C - 40°C, umiditate: 15-95% (fara condens)

• Mediul de depozitare ideal: -20°C - 40°C, umiditate: 15-95% (fara condens)

• Unitate de masura: Celsius

• Display: TN LCD 0,78” x 0,59” (20 x 15 mm)

• Baterie: CR 2032 3V

• Durata de viata: minim 1000 de masuratori intr-o perioada de 24 de luni

• Greutate: 37 g incluzand bateriile

• Dimensiuni: 12 x 3 x 2.4 cm

• Memorie: afiseaza ultima masuratoare la pornire

• Inchidere automata: dupa 60 de secunde

• Materialul carcasei: plastic alimentar ABS

• Materialul probei: otel inoxidabil alimentar, plastic alimentar ABS pentru uz medical

• Standard: EN 12470-3 Termometre clinice – performanta termometrelor compacte electrice (nonpredictive si predictive)  avand un dispozitiv de maxim.

 

Curatare:

• Inainte si dupa fiecare utilizare, stergeti senzorul cu o carpa umeda sau vata cu o cantitate mica de dezinfectant casnic diluat.

• Dupa curatare, lasati termometrul cel putin 2 minute inainte de a masura temperatura, pentru ca acesta sa se readapteze temperaturii camerei.

• Utilizati doar o carpa moale uscata pentru stergerea corpului termometrului (daca este necesar). Niciodata nu folositi substante de curatare abrazive si nu scufundati termometrul in apa sau alte lichide.

• Nu expuneti termometrul la temperaturi extreme, umiditate, lumina directa a soarelui sau socuri. Depozitati la temperatura camerei.

 

Inlaturarea si inlocuirea bateriilor:

Termometrul foloseste 1 baterie CR 2032 3V. Intotdeauna opriti termometrul inainte de a inlocui bateria.

1. Inlaturati capacul bateriei prin glisarea lui spre exterior.

2. Scoateti bateria veche si inlocuiti-o cu cea noua, tinand cont de polaritate (vezi gravat in compartimentul pentru baterii).

3. Glisati capacul inapoi la locul lui.

 

Important! Se recomanda sa scoateti bateriile din termometru daca nu il utilizati pentru perioade indelungate de timp.

Atentie! Nu aruncati bateriile in foc, nu incercati sa le reincarcati, nu le inversati polaritatea, nu le amestecati cu baterii folosite sau cu un alt tip de baterii – risc de explozie, scurgeri sau de ranire. Bateriile utilizate trebuie sa fie aruncate doar in centrele speciale.

 

Recomandari:

- Termometrul contine piese mici (ex. bateria) care pot fi inghitite de copii. Niciodata nu lasati termometrul la indemana copiilor!

- Manevrati intotdeauna cu grija. Nu scapati termometrul din mana.

- Nu scufundati termometrul in apa sau intr-un alt lichid, nu este rezistent la apa

- Nu lasati termometrul in lumina directa a soarelui, nu il depozitati in locuri cu temperaturi ridicate, umiditate crescuta sau praf. Performanta unitatii poate fi afectata.

- Folositi termometrul asa cum este indicat in acest ghid. Utilizarea incorecta poate duce la rezultate slabe sau eronate.

- Nu incercati sa desfaceti unitatea cu exceptia cazului in care doriti sa schimbati bateria

- Nu folositi termometrul pe tesut cicatrizat, compromis de boli de piele, rani deschise, zgarieturi sau pacienti traumatizati

- Masurarea temperaturii este afectata de mai multi factori, inclusiv miscarea sau bauturile (reci sau calde) inainte de masuratoare.

- Intotdeauna consultati medicul daca folositi tratamente medicamentoase ce pot creste temperatura locala a pielii la nivelul fruntii si pot duce la masuratori eronate.

- Nu folositi termometrul pe pielea expusa in lumina directa a soarelui, caldura generata de o flacara, expusa fluxului aerului conditionat sau terapiei cu comprese reci/calde, intrucat rezultatele nu voi fi corecte.

Review-uri (0 review-uri)

Scrieti o recenzie

Medel Mother's Touch Termometru Digital de Frunte cu Senzor pt Copii

Medel Mother's Touch Termometru Digital de Frunte cu Senzor pt Copii

Produse similare:

Medel Mother's Touch Termometru Digital de Frunte cu Senzor pt Copii

Cei care au cumparat acest produs au cumparat si