Tensiometru Sendo Smart

Tensiometru Sendo Smart

W56351

Cost special Card de Fidelitate:

217,55 lei

229,00 lei

In stoc Livrare: 48 de ore
0371.515.173

Descriere

Tensiunea arteriala se modifica adesea prin influenta diferitilor factori. Cateodata se impune sa o verificati si sa nu va aflati acasa.

Cel mai adecvat in astfel de situatii este Sendо SMART – un tensiometru compact, ce raspunde cerintelor de calitate si durabilitate ale marcii Sendо.

Dimensiunile acestuia permit transportarea lui in poseta sau intr-un buzunar mai mare. Caracterul compact al Sendо SMART еste combinat cu o intrebuintare extraordinar de facila. Tensiometrul este prevazut doar cu un buton: apasati - masoara.

Sendо SMART еste dotat si cu un sistem unic PROTECT pentru protectia vaselor de sange subtiri de la incheietura mainii.

Sendо SMART еste adecvat persoanelor cu varste sub 45 de ani! Vasele de sange isi modifica structura in timp. Aceasta este cauza pentru care masurarea tensiunii in zona incheieturii sa indice un rezultat exact in cazul persoanelor cu varste de peste 45 de ani. Pentru acestea se recomanda ca masurarea sa se efectueze in zona bratului, acolo unde vasele de sange sunt considerabil mai mari, iar modificarile nu influenteaza foarte mult rezultatul masurarii.
 
Sendo Smart, tensiometru digital de incheietura
Masurare exacta, chiar si in cazul existentei aritmiei

Indicatorii tensiunii arteriale pot fi influentati de foarte multi factori si situatii. De aceea, avantajul de a avea Sendо SMART la indemana este extrem de pretios. Sendо SMART indica un rezultat exact, mentionand limita superioara si inferioara a tensiunii masurate, precum si pulsul. in plus, tensiometrul inteligent Sendо SMART indica si existenta aritmiei.

Pe display apare un simbol mic, care va informeaza cu privire la existenta unei astfel de stari, pentru a putea reactiona la timp. Aveti posibilitatea de a compara rezultatele cu scala OMS (Organizatia Mondiala a Sanatatii) in partea stanga a display-ului, pentru a va convinge daca tensiunea dumneavoastra este mare, normala sau mica. Indicatorii inregistrati in mod automat se memoreaza cu ajutorul functiei speciale „Memorie” а tensiometrului.
 
Sendo Smart, tensiometre de incheietura
Un tensiometru de incheietura cu deservire excelent

Review-uri (0 review-uri)

Scrieti o recenzie

Tensiometru Sendo Smart

Tensiometru Sendo Smart

Sendо SMART еste dotat si cu un sistem unic PROTECT pentru protectia vaselor de sange subtiri de la incheietura mainii.

Produse similare:

Tensiometru Sendo Smart

Cei care au cumparat acest produs au cumparat si