Minunino Crestere Sirop 100ml-Medimow

Minunino Crestere Sirop 100ml-Medimow

P49521

Cost special Card de Fidelitate:

27,55 lei

29,00 lei

Momentan indisponibil Livrare: 72 de ore
0371.515.173

Descriere

Minunino Crestere Sirop 100 ml se recomanda pentru pentru cresterea si dezvoltarea normala a oaselor si a dintilor la copii, in perioada de crestere, prin suplimentarea dietei cu calciu, fosfor, vitamina D3 si vitamina K.

 

Calciul - este necesar pentru mentinerea sanatatii sistemului osos si a dintilor. De asemenea, calciul contribuie la metabolismul energetic normal, la functionarea normala a sistemului muscular, la o neurotransmisie normala si la procesul de diviziune si de diferentiere celulara.

Fosforul - este necesar pentru cresterea si dezvoltarea normala oaselor la copii.  Impreuna cu calciu, el asigura energia si vigoarea organismului si ajuta la mentinerea oaselor si a dintilor sanatosi.

Vitamina D - contribuie la absorbtia si utilizarea normala a calciului si a fosforului in organism si mentine nivelurile normale de calciu in sange. Este implicata in diviziunea celulara, contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar si ajuta la mentinerea oaselor si a dintilor sanatosi.

Vitamina K - este esentiala in formarea si refacerea oaselor, ajuta la o mentinerea sanatatii lor .

 

Mod de administrare:

Se recomanda copiilor peste 3 ani.

 

Mod de prezentare Minunino Crestere Sirop: 100 ml

Review-uri (0 review-uri)

Scrieti o recenzie

Minunino Crestere Sirop 100ml-Medimow

Minunino Crestere Sirop 100ml-Medimow

Produse similare:

Minunino Crestere Sirop 100ml-Medimow

Cei care au cumparat acest produs au cumparat si