Minunino Digestiv Sirop-Medimow

Minunino Digestiv Sirop-Medimow

P49413

Cost special Card de Fidelitate:

27,08 lei

28,50 lei

Stoc limitat Livrare: 48/72 de ore
0371.515.173

Descriere

Minunino Digestiv Sirop elimina flatulenta si asigura buna functionare peristaltismului intestinal.
Extractul de fenicul contribuie la  imbunatatirea digestiei si a absorbtiei subtantelor nutritive si ajuta la  combaterea flatulentei.

Extractul din radacina de cicoare are proprietati deosebite asupra tractul digestiv (ajuta la reglarea poftei de mancare si a metabolismului, combate balonarea, stimuleaza secretia gastrica) si consolideaza imunitatea organismului.

Extractul din radacini de lemn-dulce ajuta la eliminarea gazelor intestinale si la diminuarea crampelor, dupa consumul de alimente, sustine functionarea normala a digestiei si mentine tranzitul intestinal normal. Lemnul-dulce este benefic pentru sanatatea tractului digestiv, mai ales in cazul aciditatii crescute a sucului gastric.

Extractul din frunze si parti aeriene de menta are actiune de relaxare a musculaturii netede a tractului digestiv si contribuie la functionarea normala a sistemelor digestiv si hepatobiliar.

Extractul de seminte de grapefruit, prin flavonoidele pe care le contine, reprezinta un mijloc natural de sustinere a imunitatii organismului, ajuta digestia, imbunatateste peristaltismul intestinal si accelereaza metabolismul.

Mod de administrare:
Se recomanda copiilor peste 3 ani, cate 5 ml de 2 ori pe zi dupa masa.

Prezentare:
100 ml

Review-uri (0 review-uri)

Scrieti o recenzie

Minunino Digestiv Sirop-Medimow

Minunino Digestiv Sirop-Medimow

Produse similare:

Minunino Digestiv Sirop-Medimow

Cei care au cumparat acest produs au cumparat si